ANJA(35)”DUGO SAM SAMA I ŽELIM NOVU VEZU JAVITE MI SE”

LIK
Bit ću iskrena s tobom i neću lagati, da sam savršena žena. Mislim da svi imamo padove. Tražim rođenu osobu s kojom se mogu pouzdati i dijeliti sebe i našu budućnost. Ne želim pričati puno riječi o sebi. Mislim da bi bilo bolje da se više upoznamo u našim pismima, i (nadam se) u našem stvarnom susretu! Moji prijatelji kažu da sam odličan sugovornik, otvorena i nježna žena. Izuzetno sam društvena djevojka i nikada se neću sramiti pričati viceve! Jer ako doista mogu usrećiti osobu makar i na sekundu, zašto to ne učiniti?Ja sam sretna osoba što imam hobi u životu koji me čini sretnom svaki dan i što mi taj hobi donosi dobru zaradu))mig) Imam i jednu osobu u životu na koju mogu biti ponosna – to je moj mali sin. Dala sam samo najbolje osobne osobine koje posjedujem – poštovanje starijih, pristojnost, poštenje i ljubav prema drugima. Ali naravno, to nije dovoljno, on mora imati uzor velikog čovjeka u svom životu, a ja to, nažalost, ne mogu nadoknaditi. Želim biti s osobom koja ima obiteljske vrijednosti i koja razumije da je obitelj najvažnija stvar u našem životu! Siguran sam da je to pravo mjesto za moju potragu)) što kažete?)

INTERESI
Unatoč tome što posao zauzima veći dio dana, uvijek pokušavam uživati ​​u svom životu. Volim ići u teretanu, gledati filmove, paintball, kuglati, čitati dobre knjige, gledati TV emisije, karaoke. Rado ću doživjeti nove avanture sa svojim budućim suprugom. Imamo jedan život i zaslužujemo biti sretni i raditi ono što nas čini sretnima!Pa, ja sam kreativna priroda i sve što radim u životu uvijek je s inspiracijom u srcu)wink) vjerojatno vas zanima što je moje zanimanje?)) Ja sam dizajner modnih dodataka i činim svijet više prekrasan svaki dan s mojim idejama))wink) Kažu da kada voliš ono što radiš to više nije posao, to ti postaje hobi!

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Jedna od najtraženijih osobina mog muškarca je smisao za humor. Volim se smijati zajedno. Treba mi netko tko će me dobrom šalom natjerati da sve zaboravim! Život ne bi trebao biti tako ozbiljan. Moj budući muškarac je pametan i inteligentan. Neće povrijediti nekoga tko je slab. On voli štititi! Uživajmo zajedno u svakom danu, jer svaki dan je mali život.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page

Share via
Copy link