ZATEKAO JE ŽENU U KREVETU SA KOMŠIJOM, pa mu rekao da joj uradi OVU STVAR: On zanemeo kada je čuo - Najnovije Vijesti

ZATEKAO JE ŽENU U KREVETU SA KOMŠIJOM, pa mu rekao da joj uradi OVU STVAR: On zanemeo kada je čuo

stu25,2022

Neverovatno!
Poruka Britanca koji je svoju ženu zatekao u krevetu sa komšijom, postala je viralna.
Izrazit “britanski” stil poruke mnogi su ocenili kao “pasivno agresivan”, zato što je u njoj čovek zamolio komšiju da izbegava “prljave radnje” sa njegovom ženom, pošto nisu u otvorenoj vezi, prenosi Miror.

On je poruku podelio na društvenoj platformi “Reddit”, a u opisu je napisao da je došao kući i zatekao ženu sa drugim, kao i da je prilično siguran da je njegov ton u poruci sasvim na mestu.Svoje iskustvo podelio je na ovoj platfomi i to je dovelo do prave bujice komentara i odgovora nje njegovu poruku,takodje nam nije ni poznati na kom mestu je doslo do rasprave izmedju njih dvojice,ovaj post je prikupio vise od sest stotina komentara na ovoj drustvenoj mrezi i zaintrigirao je mnoge korisnike i naveo ih da kazu svoje misljenje i reaguju na sve to sto je muz isporicao u svojoj poruci

Gde je poruka ostavljena i kada je konfrontacije došlo nije poznato, prenosi Miror.
– Hej, samo sam hteo da te obavestim da spavaš sa udatom ženom i da mi nismo u otvorenoj vezi, pa stvarno ne bi trebalo da praktikuješ “prljave radnje” sa njom – navodi muž u poruci.

On je dodao da shvata da je čovek ponekad usamljen.I da ima potrebe da pronadje nekoga za druzenje i slicno,ali da mora da ima u vidu da je njegova zena zauzeta i da ima muza,ovo sve je nasmejalo mnoge korisnike ove platforme i usledili su brojni komentari i odgovori na njegovo svedocenje,muz je naveo da je njgova zena u braku i da ne bi trebalo da praktikuju neke intimne odnose radi te cinjenice.
Ni najmanje mi ne smeta to što si svratio na kratko, kada nisam bio kod kuće. Bilo bi lepo da mi, sledeći put kada odlučiš da to uradiš, javiš malo ranije, kako bih ti napravio mesta da se parkiraš – rekao je on.

Navodno slomljeni muž, poruku je završio sa “Uzdravlje, broj 86”.

Post je do sada komentarisalo 600 korisnika ove društvene platforme.- Ono “hej” je mrvicu kontroverzno. Malo smanji doživljaj – glasio je jedan od komentara.
Drugi korisnik je izjavio da je on takođe Britanac, ali da ne može da shvati da li je ovo “olimpijski nivo sarkazma ili mu je nešto promaklo”

IZVOR:SRBIJA.DANAS

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page