Napila se na proslavi i SPAVALA sa DVOJICOM KOLEGA, kada je sutradan stigla na posao USLEDIO PAKAO - Najnovije Vijesti

Napila se na proslavi i SPAVALA sa DVOJICOM KOLEGA, kada je sutradan stigla na posao USLEDIO PAKAO

stu17,2022

Poljakinja Mina Kuharčik dobro će pamtiti prednovogodišnju žurku na poslu. Detalje te proslave otkrila je na Fejsbuku, a prenosi ih portal “Salon24”. Kako je napisala, “ponela ju je” dobra atmosfera i pesme što je rezultiralo time da popije više alkohola. Posle trećeg pića rešila je da se upusti u flert sa dvojicom kolega.

– Nisu radili u mom sektoru, ali smo se sretali na pauzama. Prišli su mi na proslavi i malo po malo, svi smo se napili. U jednom trenutku otišli smo do prostorije iza garderobe i tamo sam napravila najveću glupost u životu. Nisam znala šta radim, a oni su to iskoristili. Nije bilo silovanje, pristala sam na sve. Jednostavno, želela sam da budem deo nekakve epizode razvrata. Nakon što sam spavala sa obojicom, vratili smo se na žurku – napisala je na forumu na Fejsbuku.Takodje je naglasila da je sve ovo smatrala samo za jednu avanturu i zabavu u koju se upustila iz zelje da proba nesto novo i da dozivi nova iskustva jer je želela da isproba nesto novo i zanimljivo

Jedan od kolega je zatim pozvao taksi i ona je nekako uspela da se dotetura do kuće.Ubrzo sam legla da spavam i ujutro kada sam se probudila sve je bilo normalno i mislila sam da se nista posebno nije ni desilo,takodje jedva sam se i sjecala detalja od protekle noci i sve mi je nekako bilo kao kroz maglu osecala sam se nekako cudno i pomalo mi je sve bilo nejasno ali uskoro sam shvatila sta se desilo i poalgano sam se pristeila svega i svih detalja te noči,sve mi se nekako polako vraćalo

– Pošto je bio četvrtak, ostao nam je i taj poslednji dan na poslu pre Nove godine. Uspela sam da se priberem i našminkam i stigla sam na vreme na posao. Ali, posle samo pola sata šefica me je pozvala kod nje saopštivši mi da posle Nove godine više ne dolazim na posao. Jedan od tih momaka slikao me je za vreme intimnog odnosa na zabavi i poslao je, i on onako pijan, slike drugim kolegama. Slike su došle i do mog sektora i otpuštena sam – požalila se Mina koja je našla posao u drugoj branši.

Fotografije koje se dele bez odobrenja osobe, u ovom slučaju Mine, spadaju pod digitalno nasilje koje je kažnjivo. Dakle, fotografije su snimljene bez njenog znanja, podelje su bez njenog znanja.

IZVOR:SRBIJA.DANAS

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page