RADMILA>"MUZ JE NA POSLOVNOM PUTU U EVROPI ZELIM UPOZNAVANJE JAVITE SE" - Najnovije Vijesti

RADMILA>”MUZ JE NA POSLOVNOM PUTU U EVROPI ZELIM UPOZNAVANJE JAVITE SE”

stu9,2022 #Dodavanje #Lični oglasi

Ja sam vesela, iskrena i pozitivna žena. Mogu reći da mi je jako drago za svaki dan i trudim se da dane provodim sretno. Ja sam ta osoba koja drži stav da je sve u našim rukama. Mogu reći da sam sada sama, ali ne dovoljno sretna. Mislim da bi u mom životu trebao postojati netko s kim mogu podijeliti svoju radost i osjećaje. Treba mi pažljiv muškarac, njegove snažne ruke i ljubav. I spremna sam mu dati svoju ljubav i nježnost.Počela sam kao medicinska sestra, a sada sam vodeći liječnik hitne pomoći terapeut. Radim dan i noć.

Imam zahtjevan i odgovoran posao, ponekad i opasan. U mom životu postoje i dvije djevojke koje me posebno vesele – to su moje kćeri blizanke. Lijepe su djevojke, nadam se da će u budućnosti imati svijetlu i bez oblaka budućnost. Ja sam nekonfliktna, smirena, vesela žena. Volim putovanja, puno ulažem u putovanja. Općenito sam zadovoljna svojim životom, ali razumijem da mi život u Srbiji ne dopušta da u potpunosti ostvarim svoje ambicije.

INTERESI
Volim provoditi vrijeme aktivno i ne volim dugo ostati kod kuće. Kad je ljeto volim otići na jezero i izležavati se na suncu, a zimi obožavam nebo i smrznuti, svježi zrak. Također volim kuhati, gledati zanimljive filmove i jednostavno se zabavljati sa svojim prijateljima!Volim putovati, volim plesati, istraživati ​​nova mjesta, također volim povijest i rekreaciju na otvorenom. Mnogi moji hobiji sada su povezani s kćerima.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
U svom muškarcu želim vidjeti ljubav, ljubaznost i odgovornost. Želim da bude pažljiv prema meni i iskren. Za mene će biti vrlo važna njegova iskrenost. S njim želim biti svoja, igrati se snijega, smijati se i jednostavno raditi sve što volimo.Spremna sam prihvatiti partnera sa ili bez djece. Opekao sam se u prošlosti, pa sam spreman krenuti u život ispočetka, s obzirom na greške iz prošlosti, a isto tako mislim da postoji negdje pošten čovjek koji se ne boji poteškoća. a

nagrada mu je moja ljubav, odanost i briga, kao i zanimljiv zajednički život i nježne romantične veze,Za mene postoji srodna duša na svijetu. Čovjek stvoren da me može uzeti takvu kakva jesam i ja ću moći učiniti isto! Ne trebam superčovjeka ili šarmantnog princa, trebam jednostavnog čovjeka s jednostavnim potrebama. Budući da sam više onaj koji daje nego prima – samo mi treba netko tko bi bio sretan što sam ja uz sebe!
IZVOR:SAZNAJEMOZAVAS

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page