"ZAVRŠIO U KREVETU SA PUNICOM JER SMATRA DA JE BOLJA OD KĆERKE" - Najnovije Vijesti

“ZAVRŠIO U KREVETU SA PUNICOM JER SMATRA DA JE BOLJA OD KĆERKE”

stu7,2022 #PREVARA #PUNICA

Andy (42) cijelo je vrijeme varao suprugu Irene s njezinom majkom (60). Ona mu je oprostila, a on se spetljao s njenom najboljom prijatjeljicom…
Britanku Irene Whitelaw (35) u samo nekoliko godina suprug Andy (42) je dva puta prevario i to sa njezinom majkom Marlene (60) i Ireneinom najboljom prijateljicom. Problemi za Irene i njezina supruga Andya počeli su još 2000. godine. Tada se k njima doselila Ireneina majka Marlene nakon što je ostala udovica.

– Majka je oduvijek bila rezervirana prema Andyju. I prije nego sam se udala za njega govorila mi je da nije dobar za mene – prisjeća se Irene. Jedne večeri uhvatila je majku i supruga Andya kako se drže za ruke. No čim je upitala muža događa li se nešto između njih dvoje on bi se nasmijao i rekao joj da priča gluposti. Uvjerio ju je da si zamišlja stvari jer je u depresiji zbog smrti oca.

Čak joj je i liječnik propisao Lijekove i rekao da je paranoična. Sve dok jednog dana nije pronašla ljubavno pismo koje je njezina majka napisala svom zetu. Čim je majci pokazala pismo ona je problijedila. Marlene je pobjesnila i počela se derati na kćer kako je ona puno bolja u krevetu te da ju Andy voli. Irene je sa sinovima pobjegla rodbini. Ubrzo je Andy nestao pa je Irene sve prijavila policiji. Nevjerni suprug bio je u bolnici jer se pokušao ubiti. Irene ga je posjetila, a on ju je molio za oprost.

On je naveo da nista od ovog nije planirao i da se sve desilo spontano i bez plana.takodje je naveo da se privlacnost stvorila sama od sebe i da nije ocekivao takvo sto niti se nadao da se to moze dogoditi njemu,Ispocetka njihove veze cak je bila jako rezervirana prema njemu i djelovala je totalno hladno i nezainteresirano ali ispostavilo se potpuno drugacije i privlacnost se sama stvorila iako on nije to forisirao niti prizeljkivao

Nakon nekoliko tjedana Irene je popustila Andyju i odlučila mu zbog sinova dati novu priliku. Supružnici su se odselili u Glasgow. Tamo im je susjeda bila Ireneina stara prijateljica Lynn McNab (42). Pohotni muž nije dugo mirovao već se 2006. godine spetljao i s Lynn i preselio se k njoj. Psihički izmučenu Irene tješio je njezin prijatelj Derek koji ju je kasnije i zaprosio. Derek se nada da će se njih dvoje vjenčati i da će Irene uspjeti vratiti vjeru u ljude. Djeca žive s Irene, a svaki tjedan viđaju se i s ocem.

IZVOR:24SATA.HR

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page