OLJA"UPOZNALA BIH INTERESANTNOG I ISKRENOG MUSKARCA JAVITE MI SE" - Najnovije Vijesti

OLJA”UPOZNALA BIH INTERESANTNOG I ISKRENOG MUSKARCA JAVITE MI SE”

stu 2, 2022

LIK
Siguran sam da ljepota žene nije u licu, prava ljepota se ogleda u duši. Moj veliki plus je moj osmijeh i unutarnja ljepota! Ja sam vrlo vesela, vrlo optimistična osoba. Sa mnom se uvijek ima o čemu razgovarati i raditi, ja nisam samo prazna ljuštura. Ja sam strastvena i dovoljno pametna djevojka. Trenutno je samo nekoliko zemalja na mom popisu iza mojih leđa. Ja sam stvarno pozitivna i nježna žena. Ja sam ženstvena. Da?)) Mislim da imam dobar smisao za humor. Ja sam vesela, pozitivna, duhovita i simpatična! Nadam se da sam i ja dovoljno seksi za tebe. To je istina? Moja slabašna figura treba vašu snažnu podršku!U naše vrijeme djevojke moraju biti jače. Smatram se pravim karijeristom. Imam vrlo energičan karakter i mislim da mi je to pomoglo da postignem takve uspjehe u karijeri. Mogu se činiti kao vrlo stroga djevojka, ali zapravo sam vrlo vesela i duhovita, samo sam navikla svaku minutu svog života posvetiti upravo onome što volim. Nikada neću raditi nešto što mi se ne sviđa. Vjerujem da bi svatko trebao raditi samo ono što želi i za što ima dušu))

INTERESI
Jako volim kuhati, moja će vas jela jednostavno izluditi. Uostalom, vrlo je važno kuhati ukusno i zdravo. Često pomažem djeci u sirotištima, bavim se dobrotvornim radom. Luda sam za putovanjima i slikanjem, bila sam u više od 30 zemalja i neću stati. Bavim se i borbom prsa u prsa. Zaintrigirani?Oduvijek volim manekenski posao i zato je moj život pomalo vezan uz putovanja. Samo volim posjećivati ​​nove zemlje, upoznavati ljude koji tamo žive, učiti tuđe običaje i tako dalje. Dugo sam sanjao da posjetim neka mjesta na našoj planeti i nadam se da će mi se snovi jednog dana ostvariti. Osim toga, volim aktivno provoditi slobodno vrijeme – volim igrati košarku i gledati ragbi na televiziji. Slobodno vrijeme radije provodim u društvu ljudi koji su mi jako bliski. Volim gledati omiljene TV emisije, slušati glazbu, pjevati i plesati))

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Ne tražim savršenog muškarca. Tražim svog čovjeka. Samo mora biti ljubazan i s dobrim smislom za humor) Važno mi je pronaći svoju srodnu dušu, voljeti i biti voljen, sanjati pored te osobe i ostvariti njegove snove. Svatko zaslužuje ljubav i nekoga tko će te voljeti… I vjerujem da ću uskoro pronaći pravu ljubav)

IZVOR.SAZNAJEMOZAVAS

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page