IMA 19 GODINA A ZAPROSIO ŽENU OD 76 GODINA:Kažu da mogu da mu budem PRABABA, ali naša hemija je ODLIČNA! - Najnovije Vijesti

IMA 19 GODINA A ZAPROSIO ŽENU OD 76 GODINA:Kažu da mogu da mu budem PRABABA, ali naša hemija je ODLIČNA!

stu 2, 2022

Kažu da prava ljubav ne zna za godine, a jedan par iz Italije dokaz je za to. Naime, s razlikom od 56 godina, 76-godišnju ženu nedavno je zaprosio njen 19-godišnji dečko, Đuzepe Dana.Par je postao popularan na TikToku, gde je u videu, koji je na društvenim mrežama pregledan preko 16 miliona puta, mladić kleknuo na koleno i s više od deset ogromnih balona u obliku srca strastveno poljubio svoju damu.

– La nostra promessa (“naše obećanje”) – glasio je natpis uz video. Potom su prikazane i neke ljupke fotografije njih dvoje, na kojima Đuzepe nosi zlatni lanac, a buduća mlada drži ružu. Đuzepe je takođe objavio i fotografiju zadivljujućeg prstena.Ovo je samo početak dugog niza – rekao je uprkos reakciji kritičara. Iako su njih dvoje možda zaljubljeni, drugi nemaju baš razumevanja za njihovu vezu, a mnogi nagađaju o pravim razlozima zbog kojih bi Đuzepe mogao da bude s ovom

Mnogo ljudi je komentarisalo ovo i pisalo o ovom i nagadjalo se o razlozima koji su u pozadivi ove veze,ali niko nije znao sigurna odgovor na ovo pitanje i razne teorije su se nizale jedna za drugom ali odgovora nije bilo i mnogim je sve ovo ostalo nejasno,ali po mnogim naznakama cini se da je on zaljubljen u svoju verenicu i da je u pitanju velika ljubav koja mu se desila on sam je izjavio da smatra da je njegova izabranica jako lepa i da je prezadovoljan njihovom vezom i odnosom koji imaju sto je po svemu sudeci i najbitniji faktor ove neobicne ljubavne relacije.

Dok su neki mislili da on lovi njeno nasledstvo, drugi su bili uvereni da želi Sony PlayStation 5. Nakon što su saznali njihove godine, Đuzepeovu verenicu su u nekoliko navrata nazvali i njegovom prabakom.Međutim, čini se da je duboko zaljubljen u svoju devojku, jer im je uzvratio. Moja ljubav je lepa – rekao je.
Mislim da ste malo ozbiljno shvatili kada ste rekli da volite starije žene – komentarisala je jedna osoba, dok je druga bila u neverici i jednostavno rekla da nema šanse da je ovo stvarno.

Ali nije sve tako negativno, jer su uspeli da pridobiju i neke obožavatelje, kao i njihovu podršku.
Ne slušajte one s mržnjom kada vas neko usrećuje i kada volite onog kog smatrate pravim za vas – podržao ga je jedan.Nije prvi put da je par s razlikom u godinama postao popularan na društvenim mrežama. Uprkos ružnim komentarima koji ženu nazivaju njegovom bakom, par kaže da je hemija odlična.

IZVOR:KURIR.RS

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page