VARALA SAM MUŽA SA NJEGOVIM KUMOM 3 GODINE! Sve je funkcionisalo do jednog MOMENTA! OVA STVAR NAS JE RASTAVILA - Najnovije Vijesti

VARALA SAM MUŽA SA NJEGOVIM KUMOM 3 GODINE! Sve je funkcionisalo do jednog MOMENTA! OVA STVAR NAS JE RASTAVILA

lis29,2022 #KUM #PREVARA

Njeno priznanje će vas šokirati!
Varala sam muža sa njegovim kumom… trajalo je to nekih 3 godine i onda sam neočekivano ostala trudna, i to sa kumom, započinje ispovest jedna žena.Njenu priču vam prenosimo u celosti:- Imam 44 godine i plašila sam se abortusa… Kumu nisam spominjala trudnoću, već sam mu samo rekla da treba da prekinemo da se viđamo. Nije bilo lako, ali nekako smo prekinuli sa našim “prljavim” igrama.

– Porodila sam se pre 3 godine i sve je bilo u redu, niko nije sumnjao da moj muž nije otac deteta. Međutim, od prvog dana, verovatno obzirom da znam čiji je, sin neverovatno liči na kuma, orginal, obrve, oči… lice… ma sve. Kažem sve je bilo uredu, ali pre nekih mesec dana moj sin se razboleo i trebalo mu je dati krv… moja krv nije odgovarala i tražili su krv oca. Tada sam morala sve da priznam kumu, zbog čega sam raskinula sa njim… Kada sam mu rekla da je moj sin, njegov sin, verovali ili ne zaplakao je od sreće. Tada mi je priznao da je od rođenja sumnjao, ali nije se usudio da pita. Sredio je u bolnici sve što je trebalo, dao je krv i nekako se sve zataškalo.

Šta je najzanimljivije od svega? Ova krizna situacija, koja je mogla uništiti živote svih, nas mene i kuma je spojila ponovo i nakon nekih 4 godine ponovo smo u “vezi”… viđamo se, mislim “viđamo” skoro svaki dan…Takodje istakla je da se ponekada kaje radi ove odluke koju je donela ali da je jednostavno je to bilo jace od nje i da tu nije mogla da uradi nista i da se zaustavi ona je jasno rekla da zna da ovo moze da utice na sve na kompletnu njenu porodicu ali da jednostavno sad za sada nema snage da prekine sa tim i da se nada da ce to zauvekj ostati tajna za sve.

Takodje je istakla da joj sve ovo nije nimalo lako i da je sitauacija za nju ponekada jako teska i cini joj se da je i bezizlazna ali shvatila je da mora da nastavi i da jednostavno je to jace od nje i da smatra da nije bilo u redu da to uradi tako muuzu iza ledja ali da se vremen ne moze vraitit i da sada ne moze nista uciniti povodom toga i da se moze samo nadati da ce sve ovo ostat tajna za njenju porodicu.

IZVOR:ESPRESO.CO

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page