Udala se za 40 godina starijeg: “Naša veza ima samo jedan negativni aspekt

MEDICINSKA sestra udana za 40 godina starijeg muškarca kaže da je njihovo vjenčanje ljudima dokazalo kako nije s njim samo zbog novca, a jedini negativni aspekt je to što će vjerojatno “debelo” nadživjeti svog supruga.
Jayme Bowen (27) iz Bainbridgea u američkoj saveznoj državi Georgiji 67-godišnjeg Davida upoznala je dok je radila na plantaži prije šest godina, kad su se instantno zbližili zbog jake radne etike i zajedničke ljubavi prema umjetnosti.

Unatoč razlici u godinama, par osjeća kako imaju slične ciljeve. Jayme kaže da je David odrastao i stabilan, dok je on fasciniran njezinim karijernim aspiracijama. Artistički par dijeli svoju ljubav prema umjetnosti, a zbog Davida, Jayme je na listu svojih omiljenih hobija dodala čak i lov.

Vjenčali su se 21. siječnja, dokazavši hejterima da su u krivu. Jedni su mislili da ona želi njegov novac, dok su drugi tvrdili kako je on samo želi iskoristiti. Čak i nekoliko članova obitelji, koji navodno nikad nisu prihvatili tu vezu, napokon su im odlučili vjerovati nakon što su vidjeli da su se vjenčali.

“Oboje jako puno radimo pa razumijemo naše rasporede. On je stabilan i znam da se uvijek mogu pouzdati u njega. Mislim da ne bi bilo tako da sam s mlađim tipom”, kaže Jayme.
Moja obitelj optuživala ga je neko vrijeme da me želi iskoristiti. Mislim da činjenica da smo toliko dugo zajedno te da smo se odlučili vjenčati svima dokazuje koliko smo predani jedno drugome”, dodaje.

“Kad sam je upoznao, znao sam da je puno mlađa od mene, no nešto mi je govorilo da ignoriram razliku u godinama i vidim može li to funkcionirati. Što smo više razgovarali, sve smo se ugodnije osjećali i praktički smo zaboravili koliko imamo godina”, rekao je David.Nju zanima umjetnost, mene zanima umjetnost. Ona voli crtati, ja volim crtati, pokazao sam joj da volim lov i otad i ona uživa u tome”, dodao je. Još jedan razlog zbog kojeg misli da se dobro slaže s Jayme je jer smatra kako je puno zrelija od većina ljudi njezinih godina.

Par se slaže kako je jedini negativni aspekt njihove veze to što će Jayme “debelo” nadživjeti Davida. Zbog toga se ponekad brine, no David kaže da ima još 30 godina. “Planiram biti ovdje još 30 godina i bit ću jako sretan ako sve te godine provedem s njom”, zaključuje.

IZVOR.INDEX.HR

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page