Sponzorka muškarcima PLAĆA za odnose, a oni traže još;Okice im se ZACAKLE kad im dam džeparac

Davanje novca za odnose je neverovatno uzbuđuje!

Da u ljubavnim odnosima nije sve crno – belo, pokazuje priča žene po imenu Kara (35) koja je otkrila da je ona ta koja plaća muškarcima da imaju intimne odnose s njom.Naime, ona je otkrila da je ona svojim muškarcima sponzorka i da im plaća velike svote novca za njihove prohteve.Nekima je dala novac za automobile, drugima za odeću ili nešto drugo, ali prvo moraju da ispune njen zahtev – da imaju odnose s njom.

Ona se ne libi da otkrije svoju priču, a čak je i putem video – zapisa pozvala druge muškarce da joj se u ovome pridruže i budu njene “bebice”, kako ih je i nazvala
– Kada vidim kako se mojoj “bebici” okice cakle kad joj dam džeparac, to je najbolji osećaj na svetu. Oni taj novac obično koriste kako bi platili kiriju ili za auto, šta god im je potrebno – kaže ona, ali dodaje da voli da kontroliše na šta troše novac.Sponzorka vas neće izneveriti. Svaki muškarac je srećan ako je ima u životu – završila je ona.

Evo kako da prepoznate da li treba da napustite odnos u kom se nalazit!Osećate da nešto nije u redu u vašoj vezi, ali niste sigurni šta?Da biste znali da vaša veza ide u dobrom ili lošem pravcu, morate da budete svesni malih detalja koji otkrivaju na čemu ste.Da biste znali da vaša veza ide u dobrom ili lošem pravcu, morate da budete svesni malih detalja koji otkrivaju na čemu ste.Da li govori o budućnosti sa vama, otkriva vam svoje planove ili se javlja samo kad on poželi?Ovih 10 znakova su jasni pokazatelji da vašem partneru nije dovoljno stalo do vas:

1. Ne razgovarate o zajedničkoj budućnosti
Raztgovori o budućnosti s vašim partnerom jednostavno ne postoje, a najbliže tome su mizerne izjave poput: “Živimo dan za danom…” ili “Videćemo čemu ovo vodi”. Izbegavanje ove teme je jasan znak da vaš partner nije spreman za vezu. Ipak, normalno je da par razgovara o sledećem koraku u vezi – useljenje, brak, deca.
2. Zove vas samo kad on ima vremena
Muškarac kojem je stalo do njegove devojke će bez obzira na vreme ili obaveze ponekad poslati poruku ili nazvati samo da vas čuje. On neće čekati jedanaest sati uveče da vas nazove i da vam priča o svom danu. Ako muškarac svoju budućnost planira sa vama, potrudiće se da budete u kontaktu bez obzira na obaveze.

3. Nema bliskosti
Ako se vaša veza bazira na seksu i ne podrazumeva druženje, bliskost i zajedničko provođenje vremena, budite sigurni da on ne želi vezu. Bliskost je osnova na kojoj se gradi ljubavni odnos. Ako nemate osećaj da možete sve da mu kažete ili kakvi su vam planovi za vikend, ako imate osećaj da ga to čak ni ne zanima, onda je samo pitanje vremena kada će odlučiti da vas više ne zove.

Nigde ne idete zajedno-Ako je vaše zajedničko vreme provedeno u spavaćoj sobi, a on ne pokazuje interes da izađete u pozorište, u grad, na žurku ili u šetnju, sigurno ne planira budućnost sa vama Stalno pazi na svoj telefon.Skrivanje telefona kad ste vi u blizini ne može da znači ništa pozitivno. Ako sakriva telefon, znači da skriva telefonske pozive, poruke ili fotografije koje vi ne smete da vidite.

6. Ne priča o sebi.Muškarac koji vas nije upoznao ni sa jednim svojim prijateljem, ne priča o svojoj porodici i čini vam se da je upoznavanje istih samo daleki san – on nema nameru s vama da ima ozbiljnu vezu.. Izbegavanje odgovora.Šta god da ste pitali, ne možete da dobijete direktan odgovor, a razgovor o budućnosti vaše veze svodi se na “videćemo”? Neko ko ne zna šta će sutra raditi, a kamoli u bližoj ili daljoj budućnosti – nije spreman na vezu.

8. Ne trudi se oko vas.Veza je dvosmerna i nijedna veza u kojoj je samo jedna osoba davala nije uspela. Da veza zaživi, oba partnera treba da ulože trud, vreme i volju. Ako se osećate da vaš partner nikada ne izlazi iz svoje rutine kako bi nešto učinio za vas ili ako se uopšte ne trudi da se dogovori sa vama da se vidite ili vi uvek njega zovete – on nije pravi, krenite dalje.

9. Neozbiljne teme
Ako imate osećaj da s partnerom ne možete da razgovarate o ozbiljnim temama, interesima ili planovima za budućnost, on nije s vama da bi ostao. Emotivna povezanost je jedna od ključnih sastojaka uspešne veze.10. Brak ne dolazi u obzir,Svetleći znak na nebu da vaš partner ne želi s vama budućnost je izbegavanje teme o braku. Ako ne možete da dobijete odgovor zašto brak ne može da bude tema razgovora, onda sigurno nema nameru da s vama provede ostatak svog života

IZVOR:OBJEKTIV.RS

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page