“VODILA LJUBAV S BRATOM SVOG MUŽA:ON JOJ OBEĆAO DA ČE OSTAVITI SVOJU ŽENU!

lis6,2022

Već neko vrijeme nije u sretnoj vezi, a dok joj je muž bio na putu imala je intimne odnose se s njegovim bratom. Sada ne zna što da radi pa je za savjet pitala terapeutkinju.
Ona ima 35, a njezin muž ima 38 godina. On često putuje zbog posla, a kada je doma ne pomaže joj oko njihovog sina koji ima 18 mjeseci. Pronašla je sreću s bratom svojeg muža, ali nije sigurna želi li ostaviti muža pa je za savjet pitala terapeutkinju s portala The Sun, Deidre.

“Otkada imamo dijete moj muž me nije ni poljubio, a naš intimni život je na nuli. Htjeli bismo imati još jedno dijete, ali rekla sam mu da se mora promijeniti prije toga.”
U međuvremenu se zbližila s bratom svojeg muža, koji ima 36 godina, u braku je i ima četiri kćeri. “Prije nekoliko mjeseci dok je muž bio na putu, pokvarila mi se slavina i pitala sam njegovog brata da mi je popravi. Natočila sam mu pivo, a sebi vino. Sin mi je spavao. Napila sam se od boce vina koju sam popila dok je on radio. Između nas je uvijek postojala određena kemija, a alkohol mi je dao dodatnu hrabrost da mu kažem što osjećam prema njemu.”

Počeli su razgovarati i priznao joj je kako nije sretan u braku, rekao joj je kako je ne bi prestao ljubiti da mu je ona žena, a vrlo brzo su završili u krevetu. “Stalno smo se nalazili i vodili ljubav. Čak želi ostaviti ženu zbog mene. Spreman je na taj veliki korak, a ja nisam baš sigurna. Možda smo prerazličiti. Moj ljubavnik je puno nježniji od muža, a opet svaki dan razmišljam što trebam napraviti.” Deidre joj je odgovorila: fizička energija može izblijediti kada počinje obiteljski život. Želite li stvarno razoriti dva braka i postati maćeha njegovim kćerima? Vaš muž ima svoje nedostatke, ali je dobar. Recite svojem ljubavniku da vaša afera mora prestati. Kada vam se muž vrati s puta, recite mu da želite promjene u braku. Recite mu da vam nedostaje privrženosti, ali i da želite bogatiji intimni život. Recite mu da će vam njegova pomoć u kući puno značiti.”

Ovu šokantnu ispovest ispirclaa nam je jedna zena koja je clan naseg foruma i pokusala je od nas traziti pomoc i savete sta da radi u ovoj situaciji,nasa psihologinja pokusala joj je dati najbolji savet i smernice kako da se postavi u ovoj veoma neprijatnoj situaciji

IZVOR:VEČERNJI.HR

UKOLIKO ZELITE OSTAVITE NAM VASE KOMENTARE I MISLJENJE NA SAJTU

 

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page