MILADA”MUZ ME NAPUSTIO I OTISAO ZELIM DRUZENJE I UPOZNAVANJE JAVITE SE”

LIK
Kada vidite moj osmijeh u stvarnom životu, lako se možete zaljubiti u mene! Ne mogu bez osmijeha i smijeha! Volim ovaj svijet činiti boljim mjestom, srce mi je toplo i dobro. Ja sam odgovorna žena i uvijek se ponašam prema ljudima na najbolji način. Poštujem tradiciju i običaje. Jedan od mojih snova je puno putovati i vidjeti što više! Imam izvrstan smisao za humor, a kad me bolje upoznaš, puno ćeš se smijati! Ima vremena za zabavu, ali i za ozbiljne stvari.

Pridružio sam se ovoj stranici samo s ozbiljnim namjerama. Obitelj mi je na prvom mjestu! Lista mojih interesa i hobija je prilično velika, a svake godine joj dodam nešto novo! Rođeni smo da budemo sretni i učimo! Naučiti nešto novo je tako uzbudljivo! Ne mogu živjeti bez dobre knjige, volim gledati povijesne i poučne filmove i jednostavno volim komedije!

INTERESI
Povijesni i edukativni filmovi i komedije, putovanja, numizmatika (skupljam i proučavam povijest kovanica), uzgajam orhideje i volim cvijeće, volim internacionalna jela iz raznih zemalja, a ponekad jednom tjedno skuham 1 nacionalno jelo neke zemlja, na primjer poljska, ugarska, austrijska, indijska jela itd. Vodim aktivan stil života, volim sport, fitness, biciklizam, jogging, pilates itd. Volim crtati i izrađivati ​​razne lijepe ručne čestitke.Moji omiljeni filmovi su “Jedi, moli, voli” Zemlje u kojima sam bio Gruzija. Sport kojim se bavim Biciklizam, plivanje Moje omiljeno cvijeće su tulipani Moja omiljena boja je crvena U slobodno vrijeme sam… Aktivan stil života, rekreacija na otvorenom, ekstremni sportovi

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Želim upoznati svoj drugi dio, svoju srodnu dušu kako bih bila najsretnija osoba na svijetu. Za mene je vrlo važno pronaći ne samo svog partnera, već i najboljeg prijatelja sa čvrstim principima i povjerenjem u sutra. Po mom mišljenju, godine, kultura i jezik nisu prepreka za pravu ljubav. Po mom mišljenju, poštovali bismo, cijenili, podržavali i brinuli jedno o drugome. Moj čovjek bi bio spreman na nova putovanja i nova iskustva i bio bi pravi gospodin s plemenitim i iskrenim osobinama.

Vjerujem u ljubav i svoj odnos s partnerom shvaćam ozbiljno. Želim partnera koji će me podržati u svakom nastojanju i stajati uz mene bez obzira na sve. Osim toga, bio bi dobro zaokružen i upućen u mnoga područja. Naša će ljubav biti najsjajnija zraka svjetla koja će obasjati naš put vjernosti, međusobnog razumijevanja, dobrote i mira.

IZVOR:SAZNAJEMOZAVAS
UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page