DIJANA DIKSI"ZIVIM RASTAVLJENO OD MUZA I ZELIM UPOZNAVANJE I DRUZENJE" - Najnovije Vijesti

DIJANA DIKSI”ZIVIM RASTAVLJENO OD MUZA I ZELIM UPOZNAVANJE I DRUZENJE”

LIK
Što mogu reći o sebi..da vidimo.. pa ja sam vrlo ljubazna i nježna djevojka. Volim provoditi vrijeme sa svojom obitelji i dijeliti svoju toplinu s predivnim svijetom! Ja sam staromodna dama i cijenim neprolazne obiteljske vrijednosti, ne želim gubiti vrijeme na neozbiljne veze i usputne sastanke. Tražim svoju srodnu dušu da nađemo zajednički put i da ga prođemo.Sebe mogu opisati kao veselu, aktivnu i ljubaznu osobu. Također smatram da sam dovoljno pametan i obrazovan, kao i da sam iskren i odan. Zloba i mržnja nisu svojstveni. Ali stvarno ne volim infaltizam i lijenost kod ljudi. Siguran sam da se svaka osoba može učiniti aktivnom i veselom. Mogu ti pomoći.

INTERESI
Jako volim plivati ​​i zato idem na bazen. Aktivnost mi je jako važna! Također jako volim kuhati! Volim isprobavati sve novo! Iznimno mi je važno razvijati svoju osobnost. Volim puno čitati i dobivati ​​nove informacije.Dosta sam aktivna osoba i volim provoditi vrijeme u prirodi. U prirodi možete raditi što god želite, pogotovo ako je lijepo vrijeme. Ljeti više volim vježbati na otvorenom i igrati tenis. Zimi se volim vidjeti s prijateljima i otići s njima u kino. Ali najvrednije vrijeme provodim sa svojom obitelji.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Želim da moj muškarac bude moj san..moja sudbina..jako vjerujem u to. Želim živjeti s njim cijeli život, svaku sekundu provoditi zajedno, držati ga za ruku i gledati ga u oči..ne može biti bolje. Moj san je provesti ostatak života zajedno,Željela bih pronaći ozbiljnog muškarca koji traži vezu. Voljela bih upoznati zanimljivog, pozitivnog muškarca koji bi imao želju biti sa mnom. Zajedno ćemo ići prema zajedničkom snu. Postat ću savršena žena za tebe – samo mi piši! Čekam te draga moja i nadam se da ćeš me što prije pronaći!Uspjet ćete zadržati ženu zaljubljenu u sebe, samo onoliko dugo koliko je možete zadržati u ljubavi s osobom kakva postaje kada je s vama. Što za tebe znači zadržati svoju ženu u ljubavi??? Znači pozivati ​​je u sve moguće restorane i davati joj što više skupih poklona?? Reci mi svoje mišljenje. Kad je žena pored tebe, ona daje i vjeruje ti i otvara sve svoje srce i svoj um i daje ti svu svoju toplinu i želi da budeš samo jedna osoba, koja razumije nju i njen način razmišljanja . Kada je prihvatiš sa svim njenim detaljima i prihvatiš svu njenu ljubav koju je u stanju podijeliti s tobom!!! Možete joj dati sve sebe zauzvrat i stvoriti pravi vodopad strasti i ljubavi!!!

IZVOR:SAZNAJEMOZAVAS

UKOLIKO ZELITE DDOAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page