IVANA"IMAM 27 GODINA I ZELIM UPOZNATI OZBILJE MUSKARCE JAVITE MI SE" - Najnovije Vijesti

IVANA”IMAM 27 GODINA I ZELIM UPOZNATI OZBILJE MUSKARCE JAVITE MI SE”

LIK

Ja sam djevojka koja traži pravu i pravu ljubav. Volim sport, redovito vježbam u teretani i idem se istezati. Volim raditi i kućanske poslove, jer se tijekom čišćenja, primjerice, odvratim od nekih negativnih misli, odmorim dušu. Sanjam o prijateljskoj i snažnoj obitelji, vlastitom kozmetičkom salonu i skloništu za životinje. Mogu plakati ako vidim psiće, malu djecu i medvjediće. Osovina je tako posebna… Cijenim i poštujem muškarce..Kao i svaka žena, strastvena sam i srdačna slobodna dama.

Jako poštujem druge ljude i njihove poglede na život. Ako želim nešto postići u svom životu, to ću nesumnjivo učiniti. Ja sam savršen prijatelj. Imam puno prijatelja. Za mene mogu reći da sam vjeran prijatelj, spreman pružiti podršku i pomoći u svakom trenutku. Vrlo je važno ne samo održavati nego suosjećati i dijeliti radost. I budi siguran da to mogu. Ja sam inteligentna i obrazovana žena i lako je komunicirati sa mnom. I posjećujem ovu internetsku stranicu za upoznavanje kako bih komunicirala s vrijednim muškarcem, poznaješ li jednog?

INTERESI

Volim sport, ples, provodim puno vremena u fitness sobi, volim trčati ujutro da udahnem svjež zrak.Kod mog muškarca važno mi je da me voli više od svega. Sanjam da upoznam muškarca čije će oči uvijek gorjeti kad me pogleda. Sanjam o velikoj i pravoj ljubavi, koja je ispunjena nježnošću, brigom, privrženošću i strašću. Mogu biti vrlo različita i iznenaditi svog muža svaki dan. Jeste li spremni za moja ugodna iznenađenja?

NJEZIN TIP MUŠKARCA

Ne vjerujem u ideale, tražim nekoga u koga ću se zaljubiti, nekoga tko će se brinuti o meni i okružiti me nježnošću, poštovanjem i odanošću. Za mene bi muškarac prije svega trebao biti pametan, jer pametni muškarci uvijek znaju gdje i kako zaraditi novac, kada ga treba podložiti.. U svakom slučaju, želim vidjeti ljubaznog, svrhovitog i samosvojnog -dovoljan muškarac pored mene, jer se pored takve osobe osjećam kao mala djevojčica, što tako nedostaje bogatim djevojkama. Mora voljeti životinje, djecu, poštovati mene i svoju okolinu.Trebam muškarca, riskantnog, snažnog, dobrog i strastvenog, muškarca sa željom da otkrije sretan svijet, da iskusi ljubav u svim njenim dimenzijama i da mi bude dopuna u svakoj sekundi mog lijepog života. Ti si? molim te ne pusti me da lutam sama.

IZVOR:SAZNAJEMOZAVAS

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page