SANDRA"IMAM 31 GODINU I RADIM KAO HOSTESA ŽELIM UPOZNAVANJE" - Najnovije Vijesti

SANDRA”IMAM 31 GODINU I RADIM KAO HOSTESA ŽELIM UPOZNAVANJE”

kol31,2022 #UPOZNAVANJE HOSTESA

LIK
Ja sam jednostavna djevojka iz Srbije, rođena sam i odrasla u Užicu, uspjela sam otići u Beograd i sada živim u Bogradu. Ja sam mlada majka i stvarno želim stvoriti punopravnu sretnu obitelj. Imam vrlo dobro srce i vrlo sam ljubazna i otvorena osoba. Sanjam o otvaranju vlastite dobrotvorne zaklade i pomoći djeci. Moja obitelj me jako podržava u ideji da ovdje nađem muža.Ja sam odrasla, nježna i mudra djevojka! Mislim da sam ja zlatna sredina, imam pameti i ljepote, tako da sam božji dar! U srcu sam romantičar, spreman na mnogo za veliku ljubav i strast) U djetinjstvu sam bio profesionalni klizač, ali često sam se razbolio i prestao vježbati! tuzno je ali ja volim klizanje Zavrsio sam dvije skole, trudim se puno za znanjem ludo sam zaljubljen u zivotinje i moj zivot ih je kontaktirao mnogi kazu da imam dobro srce i dobre oci! Puno čitam i gledam romantične filmove, volim kuhati i volim miran i odmjeren život

INTERESI
Volim crtati, volim ići u prirodu i crtati male slike, to me smiruje i inspirira. Što se tiče uzbuđenja, volim voziti auto i želim ići na tečaj ekstremne vožnje.Imam mnogo interesa i volim raditi stvari koje nikad prije nisam radila. Volim knjige, putovanja, more i ostalo. Volim plivati ​​i ići na plažu. Ponekad volim otići u klub i plesati.Ukratko, volim putovanja, aktivna sam dama koja voli biti uvijek aktivna u životu. Uživam u svom životu i želim postići sve svoje ciljeve. Volim sport, kuhanje i crtanje. Kad sam uzrujan ili umoran, crtam. Ovo mi je najdraža stvar. Iako nisam savršen u tome, opuštam se na ovaj način.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Želim biti s muškarcem koji će prihvatiti i mene i moju kćerkicu, za mene je to jako jako važno. Ja sam žena koja zna kako voljeti svim srcem i želim tu ljubav dati muškarcu s kojim ćemo biti zajednički i s kojim možemo izgraditi snažnu zajednicu koja će se temeljiti na povjerenju, poštovanju i razumijevanju. Sve što želim je jednostavna obiteljska sreća.Moj san je pronaći dobrog čovjeka koji me voli i poštuje. Zanima me inteligentan, jake volje, zreo, mudar i pametan muškarac sa sjajnim smislom za humor! Voljela bih da moj muškarac razumije moje potrebe i podržava moje interese!

IZVOR:SAZNAJEMOZAVAS

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page