DEJANA"IMAM 29 GODINA MLADA SAM OSTALA UDOVICA I ZELIM NOVU PRILIKU I DRUZENJE" - Najnovije Vijesti

DEJANA”IMAM 29 GODINA MLADA SAM OSTALA UDOVICA I ZELIM NOVU PRILIKU I DRUZENJE”

kol29,2022 #UDOVICA UPOZNAVANJE

LIK
Ja sam vesela, iskrena i pozitivna žena. Mogu reći da mi je jako drag svaki dan i trudim se da dane provedem sretno. Ja sam ta osoba koja drži stav da je sve u našim rukama. Mogu reći da sam sada sama, ali ne dovoljno sretna. Mislim da bi u mom životu trebao biti netko s kim mogu podijeliti svoju radost i osjećaje. Treba mi pažljiv muškarac, njegove snažne ruke i ljubav. I spremna sam mu dati svoju ljubav i nježnost.Neki bi mogli reći da sam đavolski, neki da sam ljubazni pahuljasti anđeo. I jedno i drugo bi bilo u pravu. Vulkan strasti kipi u meni. Isto kao vulkan, mogla bih neko vrijeme ostati mirna, ali kad mi dotaknete mjesta, cijeli proces počinje teći vrlo brzo. Udari i spali sve i svakoga. Trudim se biti aktivna i komunikativna cijelo vrijeme. Volim život i volim sve oko sebe.

INTERESI
Volim provoditi vrijeme aktivno i ne volim dugo ostati kod kuće. Kad je ljeto volim otići na jezero i izležavati se na suncu kada je zima obožavam nebo i smrznuti, svježi zrak. Također volim kuhati, gledati zanimljive filmove i samo se zabavljati sa svojim prijateljima!Volim ono što radim. Volim putovati u inozemstvo, vidjeti nove strane naše lijepe Zemlje. Volim životinje i volontiram diljem svijeta, pomažući našoj prirodi već nekoliko godina. Volim pomagati ljudima, to je moj posao, to je moja strast. Čitam knjige i nadam se da ću jednog dana biti dovoljno dobra da ih čitam na engleskom, dobro kuham i volim isprobavati nova jela, nadam se da će se i vama svidjeti) Sretna, otvorena osoba, a rekli su mi da sam posebna. Da vidimo

NJEZIN TIP MUŠKARCA
U svom muškarcu želim vidjeti ljubav, dobrotu i odgovornost. Želim da bude pažljiv prema meni i iskren. Za mene će biti vrlo važna njegova iskrenost. S njim želim biti svoja, pričati o svemu, nasmijavati se i raditi sve što želimo.Iako volim svoj posao, osjećam se samo napola ispunjenim. Ne možete živjeti punim životom bez nekoga tko vam je fizički i psihički blizak. Želim pronaći snažnog, samouvjerenog muškarca koji će dijeliti moje strasti, prekriti me pažnjom i uljepšati mi život najsjajnijim bojama ovoga svijeta. Nema sumnje da bi moj osmijeh postao najveća vrijednost svih njegovih djela. Očito – sretna dama donijela biH mnogo užitaka svom muškarcu. Biste li odabrali postati moj čovjek?

IZVOR.SAZNAJEMOZAVAS

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

 

 

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page