VERA(35)"JA SAM USAMLJENA ORASPOLOŽI ME JAVI MI SE DA RAZMENIMO SLIKE" - Najnovije Vijesti

VERA(35)”JA SAM USAMLJENA ORASPOLOŽI ME JAVI MI SE DA RAZMENIMO SLIKE”

LIK
Ja sam odrasla, nježna i mudra djevojka! Mislim da sam zlatna sredina, imam pamet i ljepotu, pa sam božji dar! U srcu sam romantičan, spreman na mnogo zbog velike ljubavi i strasti) U djetinjstvu sam bio profesionalni umjetnički klizač, ali sam se često razbolio i prestao trenirati! tuzno je ali volim klizanje zavrsila sam dvije skole, trudim se puno za znanjem ludo zaljubljena u zivotinje i moj zivot im se javila mnogi kazu da imam dobro srce i dobre oci! Puno čitam i gledam romantične filmove, volim kuhati i volim miran i odmjeren život,Jako sam romantična i jako je tužno što ljudi danas zaborave na to i ne drže romantiku i ljubav u svojim odnosima kao prije, ali što se mene tiče – ne želim da mi srce bude hladno i nepristojno, želim da bude otvoreno i puna ljubavi i strasti i pokazala bih svom muškarcu što mogu učiniti za našu ljubav i našu budućnost i bilo bi iskreno, što je jako važno, jesam li u pravu? Bio bih tvoj anđeo i štitio bih te, samo mi reci hoćeš li to?

INTERESI
volim pjevati, čitati, kuhati, putovati, golf, dobrotvorne svrhe, plivanje, teretana, joga,Budući da sam nježna i sofisticirana osoba, nedostaje mi izdržljivosti… zato se volim baviti sportom, to u meni razvija čvrstinu. Volim šetati po svježem zraku, crtati..

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Tražim čovjeka dobrog srca! odzivan, nježan, odgovoran, inteligentan, s dobrim smislom za humor, pozitivan, s obiteljskim vrijednostima, nasmijan, voli glazbu, voli jesti ukusnu hranu, šeta parkom, velike romantične riječi odgovaraju djelima, društveno aktivan, voli životinje , voli putovanja, strastvena,Sigurna sam da se jaki odnosi temelje na obostranim osjećajima i razumijevanju i ako želite to razumijevanje, morate biti iskreni prema partneru i morate ga prihvatiti takvog kakav jest i ne pokušavajte promijeniti ovu osobu već postati njegova zrak, njegov život i njegovo srce… Netko bez koga ova osoba više nikada ne bi zamislila svoje dane. Mislim da je to moguće i zato što sam jako zrela i mudra žena, znam naći kompromise, zajednički jezik i postati prijatelji, a onda i odlični partneri i htjela bih to pokazati svom muškarcu, jer bi mi trebale neke njegove akcije stranu, a onda – mi bismo svoju budućnost gradili na jednakim dijelovima….

IZVOR:SAZNAJEMOZAVAS

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page