JOVANA"MUZ ME NAPUSTIO OSTALA SAM SAMA ZELIM UPOZNAVANJE I DRUZENJE" - Najnovije Vijesti

JOVANA”MUZ ME NAPUSTIO OSTALA SAM SAMA ZELIM UPOZNAVANJE I DRUZENJE”

kol24,2022 #chat #Dodavanje #Lepe dame

LIK
Ja sam vrlo vesela, iskrena i brižna djevojka. Volim stvarati laganu atmosferu oko sebe. Sa mnom nikada nećete osjetiti stres. Ja sam djevojka puna ljubavi i obitelji. Još jedan moj pozitivan aspekt je to što osjećam ljude i znam kako se trebam osjećati i slušati. Smatram se ženstvenom i otvorenom. Ako ste zainteresirani da saznate više o meni, napišite sve ću vam reći.Sve najbolje što sam naučila od svojih baka i djedova, a oni su moji pravi heroji. Mislili su da sam dobar čovjek, da se trudim i da se ne bojim niti sramim teškog i pristojnog rada. Baka me naučila kuhati sva tradicionalna jela i kako se brinuti o svojoj budućoj obitelji. Pokazala mi je da prava žena, osim karijere, treba biti i odlična žena i sjajna majka. Volim vrtlarstvo i uzgoj povrća. Prije nekoliko godina, zapravo sam ga mrzio, ali u posljednje vrijeme smatram da me jako smiruje i donosi mi radost i sreću. Uživam u osjećaju da mogu nešto posaditi i gledati kako raste. Posebno moje organsko povrće. Živio sam u mnogim zemljama, zbog svog posla. pa bih se volio preseliti, sviđa li ti se ovakva ja?

INTERESI
Volim se brinuti o cvijeću, opušta me i volim udisati ovaj nevjerojatan miris cvijeća. Također se volim održavati u dobroj formi i ići u teretanu par puta tjedno, baviti se jogom za balansiranje uma i tijela.Moja strast je ples – orijentalni i moderan. Također se bavim crtanjem, plivanjem i filmskom industrijom!Želim se otvoriti i vjerovati muškarcu, pratiti ga, stvoriti par s njim. A ono što me najviše privlači je unutarnji mir, iskustvo i mudrost.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Na ovoj stranici za upoznavanje želim pronaći ljubaznog i iskrenog muškarca koji mi je spreman otvoriti svoje srce. Mora biti odgovoran, poštivati ​​me i podržavati u svim mojim nastojanjima. S voljenom osobom želim zaboraviti na probleme i jednostavno uživati ​​u zajedničkom životu. Razvijat ću naš odnos u stvarnom životu i sretno osjećati svog muškarca pored sebe.Tražim onoga s kim ću podijeliti svoj život i srce. Onaj koji će biti moj prijatelj, moj strastveni ljubavnik, moj najbrižniji muž, i samo čovjek bez kojeg ne bih mogla živjeti! Želim mu potpuno vjerovati, dobiti njegovu podršku, ljubav i odanost. I ja ću učiniti isto za njega. Želim da on bude centar mog života. Učinit ću da se osjeća posebnim. Život je prekratak i nema vremena za svađe. U našoj obitelji mora vladati sklad i sreća.

IZVOR:SAZNAJEMOZAVAS

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

 

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page