MILENA, 36 godina: '' Muž me zlostavljao godinama, RAZVELA SAM SE pa TRAŽIM NEKOGA DA SE OPORAVIM'' - Najnovije Vijesti

MILENA, 36 godina: ” Muž me zlostavljao godinama, RAZVELA SAM SE pa TRAŽIM NEKOGA DA SE OPORAVIM”

kol13,2022
Ajsela

LIK
Moj život se formira u nekoliko dijelova.. “Mir i ljubav” Možda je ovo banalno, ali mislim da u životu uvijek treba postojati Ljubav i mir u cijelom svijetu, to sam shvatio nedavno. Vjerujem da čovjek uvijek mora biti pozitivna osoba i uvijek iskren, a možda je to ono što će spasiti naš svijet od zla koje sada živi. Što mislite da bi čovjeku trebalo biti najvažnije u životu? Ne dopuštam si biti grub i ljut jer to čovjeka čini negativnim i smatram da bi to trebalo biti posljednje u čovjeku. Uvijek sam prihvaćao ljude onakvima kakvi jesu, pokušavao sam ih mijenjati, uvijek moramo prihvatiti jedni druge sa svim vrlinama koje imamo. Za mene su poštovanje i ljubav oduvijek bili važni i želim se potpuno prepustiti ljubavi, ali želim i dobiti ljubav i pažnju od svog muškarca.Vjerujem u ljude i sanjam da ću upoznati vrijednog čovjeka kojemu je potrebna briga, ljubav i nježnost. „Moj je život pun zanimljivih događaja. Jedino što mi nedostaje je voljena osoba pored mene. Podijelila bih ovaj bogati život s njim, pa sam odlučila otvoriti profil ovdje. Na internetu je puno lakše upoznati zanimljivog sugovornika.

INTERESI
Oduvijek sam volio aktivan način života i smatram da je on važan za osobu koja se razvija i prati svoje zdravlje. U slobodno vrijeme jako volim proučavati vegetarijanske recepte, voliš li dobro jesti? Oduvijek sam sanjao da ću posjetiti različite zemlje svijeta i proučavati kulture različitih zemalja. Što se mene tiče, moj rad je jako jedinstven, ja ovaj svijet činim ljepšim. Znate li zašto tako mislim? Jer izlaskom iz salona djevojke se osjećaju sretnije i ljepše, to je ono što mi daje pozitivnu energiju.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Nikad nisam imala pojma kakav bi određeni tip muškarca trebao biti, ali došla sam ovamo zbog ljubavi i konačno pronašla muškarca koji će me usrećiti. Ali sigurna sam da me pametan i brižan muškarac može privući. Uvijek bih voljela imati puno toga zajedničkog s muškarcem koji mi se sviđa. Što ti je važno u vezi? Sa svojim muškarcem želim biti iskrena i prava žena koja će iskreno uživati ​​u svakom trenutku svog života. Nadam se da će muškarac koji će biti uz mene biti siguran u sebe i da će uvijek održati obećanje.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page