RUŽICA"IMAM 26 GODINA I ŽELIM UPOZNATI STARIJE MUŠKARCE ZA DRUŽENJE JAVITE SE" - Najnovije Vijesti

RUŽICA”IMAM 26 GODINA I ŽELIM UPOZNATI STARIJE MUŠKARCE ZA DRUŽENJE JAVITE SE”

Belma

LIK
Svi oko mene kažu da sam odgovorna, ljubazna i odana. Jako mi je važno zadržati moralne vrijednosti i biti prava, poštena osoba. Jako volim životinje i trudim se donijeti nešto lijepo i divno na ovaj svijet kako bi bio bolji. Tražim partnera kojeg ću prihvatiti, a on će prihvatiti mene u potpunosti. Pa da zajedno idemo u svoj san i pomažemo jedni drugima u svemu. Ne volim nepravdu. Ako se u mojoj blizini dogodi nešto nepravedno, pokušavam trezveno procijeniti situaciju i riješiti sve bez loših posljedica.Samouvjerena sam i svrsishodna. Smatram se jakom osobnošću, ali ponekad imam goruću želju da budem slaba. Lagana sam osoba i ljudi se osjećaju ugodno sa mnom. Filozofija je moj hobi konj i ako sam u dobrom duhu volim debatirati i slušati tuđa mišljenja.

INTERESI
Po obrazovanju sam arhitekt i dizajner interijera. Nisam slučajno izabrala ovu specijalnost. Oduvijek sam bila zainteresirana za izradu lijepih kompozicija i odabir boja. Trenutno ne radim u struci, ali mi je to ostao hobi koji mi pomaže u svakodnevnom životu. Osim toga, volim crtanje i sport. Bavim se fitnesom i često idem plivati ​​na bazen. Putovanja su moja strast! Sanjam da sa svojom voljenom posjetim različite zemlje i uživam u zajedničkom životu. Niste li protiv romantičnog spoja na Sejšelima s Ukrajinkom? ;)Zanima me sve novo i ne bojim se promjena. Jako se zanimam za psihologiju, glazbu, povijest i kulture. Vrlo sam aktivna osoba. Kako uvijek volim podučavati nešto novo nakon što dobijem vozačku dozvolu, dobro sam u engleskom. Tko zna što će biti sljedeći korak? Jako sam zainteresirana za komunikaciju s različitim ljudima u različitim situacijama i veliko mi je zadovoljstvo upoznati novu osobu. Jako me zanima i moje zanimanje.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Ne tražim “savršenog” muškarca. Želim pronaći nekoga tko će me cijeniti, s kim mogu biti svoja. Ne želim se bojati izdaje ili prevare. Želim vjerovati i biti siguran da ovo nije uzalud. Sanjam da zajedno osvojimo vrhove i opustimo se pod užarenim suncem. Uživajte jedni u drugima i istinski volite. Ovo je jednostavna ženska sreća. I ovo je jedino o čemu sanjam i kakvog muškarca tražim. Onda prođite, molim vas. Jeste li muškarac, smrtno ljudsko biće, ali samouvjeren i snažan, koji se usuđuje prijeći ocean svojoj dami? Onda si tu, tamo gdje te tražim i samo za tebe. Iskreni ste, pravi ste. Prijatelj, muž, ljubavnik. Imate desetke opisa, ali samo jedno lice – lice koje želim vidjeti iz dana u dan za vječnost. Znaš da ja ne želim borilačku navijaču, nego pristašu za svoju dušu, jer ljubav ne možemo računati u novcu – brojimo je u zagrljajima i poljupcima. Iz čega proizlazi još jedna tvoja kvaliteta – želim ti da budeš strastven i senzualan. Znate zašto, zar ne? Pišite mi i naći ćete odgovor.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

 

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page