TAMARA”USAMLJENA SAM I ŽELIM DRUŽENJE I ZABAVU JAVITE MI SE”

TAMARA”USAMLJENA SAM I ŽELIM DRUŽENJE I ZABAVU JAVITE MI SE”

O MENI

Ponekad samo pomislim da bez obzira koliko imaš godina, još uvijek trebaš vjerovati u to da si lijepa i privlačna žena, i još uvijek možeš dobiti srce od jednog muškarca. To je razlog zašto svoju buduću ljubav tražim ovdje. Nadam se da ću upoznati jednog muškarca koji će biti odgovoran u vezi. Možda neće biti zgodan, ali ja mogu pomoći da bude uredan i čist svaki dan. Pomoći ću mu odabrati odijelo i izglačati košulje kako bi izgledao osvježavajuće.

INTERESI

da si sa mnom, volila bih provoditi sve svoje vrijeme s tobom, biti sam stvarno je tako usamljeno. želim te posjetiti tamo.Bavim se sportom i plesom. Ples je za mene nešto što ne treba riječi. To je komunikacija između dvoje ljudi bez riječi. Volim se brinuti o kućnim ljubimcima, šivati ​​haljine za svoje prijatelje i sebe, slikati u slobodno vrijeme.

NJEZIN TIP MUŠKARCA

Slučajnost je da sam se pridružila stranici, nadam se slatkom čovjeku koji se usuđuje izraziti svoju ljubav. Jesi li ti samo taj za mene? Ako je tako, samo me kontaktirajte.Nadam se da će moj budući muškarac postati moj suputnik u svemu. Za mene je duhovna povezanost vrlo važna. Mislim da je to glavna stvar koja mora biti između muškarca i žene, koji su stvoreni jedno za drugo.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD: