VESNA”ŽELIM RAZMENU SLIKA I DRUŽENJE JAVITE MI SE NA FACEBOOK”

VESNA”ŽELIM RAZMENU SLIKA I DRUŽENJE JAVITE MI SE NA FACEBOOK”

LIK

Želila bih imati vlastitu teretanu i mjesto za ples. Također sanjam da imam auto. Želim kornjaču. Brinut ću se za nju. Jako volim slatko, ali ne postoji omiljeno jelo za mene.Ubrzo nakon crtanja shvatila sam da bih se htjela okušati u modelingu. Nakon nekog vremena stvarno sam uspjela postići dobre rezultate u ovom području djelovanja i neću stati. Jako volim sudjelovati na modnim revijama, šetati modnom pistom i biti u središtu pozornosti. Kad nemam posao, slobodno vrijeme radije provodim s prijateljima ili rodbinom. Volim plesati i pjevati, to mi pomaže da se opustim))

INTERESI

Volim ples, sport, atletiku, nogomet, odbojku, putovanja. Voljela bih putovati po svijetu. Ljeto je moje omiljeno godišnje doba, volim toplinu, plažu, sunce, odmor na moru, odbojku na pijesku, društva uz more i razgovore. Volim gledati filmove, fikciju, dramu, komediju. Moj favorit je 50 nijansi sive. Ali ja ne volim stare filmove.

NJEZIN TIP MUŠKARCA

Hrabar, mudar, inteligentan, ljubazan, brižan i veseo. Čovjek koji voli ples sa mnom, sport i putovanja. Bilo bi super raditi sve zajedno.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD: