Ja sam žena u 30-im, zapostavljena od muža, TRAŽIM DRUGOG da me usreći - Najnovije Vijesti

Ja sam žena u 30-im, zapostavljena od muža, TRAŽIM DRUGOG da me usreći

srp27,2022

LIK

Ja sam vjerna žena koja želi da je moj muškarac voli. Pridržavam se klasičnih obiteljskih vrijednosti i cijenim bliske odnose. Želim se brinuti za vlastitu obitelj i svog muškarca. Sigurna sam da je smisao života upravo u ljubavi i upravo u davanju a ne uzimanju. I naravno, želim da u našem svakodnevnom životu ima mjesta za romantiku i to samo za nas dvoje)Ja sam samodostatna, strastvena žena s pozitivnim pogledom na život. Predana i jednostavna žena puna ljubavi, ali usamljena žena, spremna dati sve nezemaljsko, lijepo, sve što je u mojoj moći, za sreću sa svojim budućim mužem.O sebi mogu puno toga reći, ali za početak mislim da će biti dovoljno da me opišete u par riječi: duhovit, iskren, zabavan, crn, ljubazan,i, nježan, privržen, osjećajan, kreativan, emotivan, motiviran

INTERESI

Najviše od svega volim kuhati ukusna jela. Volim kad kuhinja miriše na domaću hranu. Volim stvarati udobnost u kući i ukrašavati kuću slatkim stvarima)U ovom životu imam veliku sreću što izgledam kao poznate osobe, ali ne zaboravite da sam i pametna, jer sam diplomirala s odličnim uspjehom. Prvo, primijetite da sam sigurna u sebe, tako da s mnogim stvarima neće biti problema. I nikad ne stojim mirno, razvijam se u gotovo svemu) Imam strast, adrenalin u venama, a sve zato što mi pakleni plesovi pomažu u tome, mislim da će nam takvi hobiji biti korisni u budućnosti.Volim pjevati i plesati, volim čitati knjige, posebno beletristiku, proučavam ljudsku psihologiju, za mene je to vrlo zanimljiva tema, naravno ne mogu zamisliti svoj život bez sporta i joge.

NJEZIN TIP MUŠKARCA

Tražim muškarca koji će uvijek biti heroj u mojim očima. Muškarac koji može voljeti i zaštititi svoju ženu i svoju obitelj kada je to potrebno. Tražim pravog muškarca koji se ne boji odgovornosti i uvijek je vjeran svojim riječima i obećanjima.Pogrešno je opisivati ​​idealan brak, ali to prije svega mora biti poštovanje prema sebi i partneru. Bez toga nikako. Nitko ne sumnja da treba doći do razvoja partnera kako bi imali o čemu razgovarati, jer prije ili kasnije primijetit ćemo da smo nervozni jedno zbog drugog, bez toga, sudbina je istina. Ako ste spremni na ovo, uvjeravam vas da ćemo imati sretan brak!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD.

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page