Hatma: ”Želim dopisivanje sa OŽENJENIM MUŠKARCEM da mi priča o svom životu” - Najnovije Vijesti

Hatma: ”Želim dopisivanje sa OŽENJENIM MUŠKARCEM da mi priča o svom životu”

Dopisivanje sa oženjenim

Hatma, trideset i osam godina, želi dopisivanje sa oženjenim muškarcem

O meni…

Pozdrav. Zovem se Hatma. Imam trideset i osam godina. Donedavno sam bila u ozbiljnoj vezi koja je trajala pet godina. Moja veza je prekinuta pogreškom mog bivšeg momka koji je volio da laže i da me vara. Nakon što sam saznala da me je prevario odlučila sam da se više nikad neću vezati za ozbiljno sa slobodnim tipovima i da ću vezu moći imati samo sa oženjenim – jer sa njima znaš na čemu si. Dakle, želim vezu samo sa oženjenim muškarcima. Radim kao laborant na privatnoj klinici i zadovoljna sam svojim poslom. Živim sa bratom i sa njegovom suprugom. Vezana sam za svoju majku i vrlo često je posjećujem. Imam psa kojeg sam usvojila, a zove se Medo.

Volim..

Moje zanimanje je medicinska sestra tehničar, ali kako rekoh , radim kao laborant. Zadovoljna sam svojim poslom, radnom rutinom i atmosferom. Volim svoje kolege i uživam u njihovoj blizini. Volim svoje prijatelje i prijateljice, imam ih svugdje po svijetu i u slobodno vrijeme ih posjećujem. Godišnje odmore provodim obilazeći Švedsku, Norvešku i Finsku gdje imam mnogo prijatelja. Volim francusku kuhinju, sviđaju mi se francuski specijaliteti kao i raznorazni sirevi.  Često idem na jogu i pilates  kako bih ostala vitalna. Nakon raskida sa Zijadom, tražila sam najlakši način da prebrodim prekid. Mnogo sam izlazila i provodila se. Zaista su prijatelji pravo bogastvo.Interesi: sport, kazalište, književnost, putovanja. Malo o meni: Moja omiljena glazba Klasična, pop. Moje omiljeno cvijeće Božuri, ruže. Omiljena hrana, piće Sushi, svježe

Tražim…

Samo oženjene. Nikoga ne diskriminiram, niti želim uvrijediti, ali sam zainteresovana samo za oženjene muškarce. I to ozbiljne. Dakle, tražim ozbiljnog oženjenog muškarca za druženje i upoznavanje. Prvo ćemo se upoznati , dopisivanje i chat, video-poziv ili video-kamera, a zatim i upoznavanje. Molim samo ozbiljne da se jave. želim čuti vašu priču. Javite mi se u oglas pa ću vam dati svoje podatke.

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA

Sav sadržaj i postovi na ovom web site-u su autentični i sadrže autorska prava. Kopiranje sadržaja i postova je dozvoljeno JEDINO UZ NAVOĐENJE DIREKTNOG LINKA POSTA KOJEG KOPIRATE KAO GLAVNOG IZVORA. Svako drugo kopiranje biti će legitimisano ppod povredoma autorskih prava.

Hvala na razumijevanju,

AUTOR

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page