TRAŽIM MUŠKARCA SAMO ZA TAJNU VEZU, POŠTO SAM… - Najnovije Vijesti

TRAŽIM MUŠKARCA SAMO ZA TAJNU VEZU, POŠTO SAM…

Radmila

Iako kod kuće imam muža koji je ogroman papak ne želim da zna da ga varam sa nekim drugim, jer bih izgubila sve što imam. Ipak on ima sve i nikada nisam ovako živjela niti sam imala kao što pored njega imam. Nije neki muškarac i stvarno je ružan ali eto volim njegov novac i uživam u njemu. Sve bih to sigurno nestalo da zna da imam drugog pored sebe, zato želim pronaći nekoga tko bih mogao izdržati u tajnoj vezi sa mnom da ne dođe do njega. On ionako stalno radi i nema ga po tjedan dana kod kuće i užasno sam usamljena i treba mi baš jedna prava muškarčina koji će mi pokazati gdje je moje mjesto i koji neće stalno govoriti da draga.

Nego da ja govorim da dragi, to kod mog muža nema jer je papak i nekada me podsjeća kao da je peder kako ima neke manire i ponašanje, što god da kažem njemu odgovara i samo govori da draga kako ti kažeš.Mene to užasno nervira i ne volim to jer vidim za pravim muškarcem koji zna kako sa ženom treba, on nije ni u krevetu nešto brzo završi vjerujte mi ne znam da sam uopće spavala sa njim jer ispada kao da je samo on uživao.Ne želim tako hoću muškarca koji će dati sve od sebe da i ja budem zadovoljna i da se baš osjećam pored njega kao prava žena, vjerujem da ima takvih i neće mu sigurno loše biti. Za novac ne moramo brinuti toga imamo na pretek.

Samo neka mi se javi onaj tko misli da bih mogao sa mnom ostvariti svoj san i kojem neće biti problem da budemo tajni ljubavnici bar jedno vrijeme dok ne vidimo kako će to ići. Javite mi se u oglas ili na kontakt mail: [email protected] 

Molim sve koji se odluce javiti da budu uviđajni jer ne mogu sa svima da tipkam i da svima odgovorim.

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA

Sadržaj i postovi na ovom web site-u su potpuno autentični i sadže sva autorska prava. Kopiranje sadržaja i postova DOZVOLJAVAMO JEDINO UZ NAVOĐENJE DIREKTNOG LINKA POSTA KOJEG KOPIRATE KAO GLAVNOG IZVORA. Svako drugo kopiranje postova će biti legitimisano pod povredom autorskih prava.

Hvala na razumijevanju,

Autor

Foto: Profimedia

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page