SAZNAJTE DA LI VAM STIŽE OSOBA ZA CEO ŽIVOT: Od 10. juna zvezde donose SUDBINSKE LJUBAVI za ove ZNAKOVE

SAZNAJTE DA LI VAM STIŽE OSOBA ZA CEO ŽIVOT: Od 10. juna zvezde donose SUDBINSKE LJUBAVI za ove ZNAKOVE

Za neke znakove se pokreće ljubavna energija!
Od 10. juna veze započete upravo u tom periodu imaće ozbiljnu polaznu tačku i biti zasnovane na snažnim principima i načelima, i zaista imati perspektive da traju.

Sama konjunkcija, odnosno, susret ove dve planete pojačava seksualne želje, privlačnost i muško-ženski princip, prezentnost i pouzdanost kojom će muškarci zračiti svojim stavom, držanjem i samopouzdanjem, što će verujem kupiti pažnju mnogih dama.

Za razliku od uspavanog maja, eto sjajne energije u junu da vas razbudi!
Najviše će emotivno uticati i emotivno razbuditi Jarčeve koji će osećati da im je susret bio zapisan u zvezdama, Bikove kojima su emocije u kulminaciji i ne mogu da ih obuzdaju, kao i Rakove koji će biti prodorni u međuljudskim odnosima i na meti mnogih pogleda i simpatija.

Energija će adrenalinski pokrenuti Lavove koji će zračiti harizmom i seksepilom, vrlo lako će flertovati i ostvarivati komunikaciju. Vage će svoje veze moći da učvrste i ozvaniče, dok će Ribe biti šarmantne u komunikaciji i flertovati na dve ili više strana.
Škorpijama i Devicama ljubav dolazi posredstvom interneta ili putem zajedničkih prijatelja, Strelčevi će o idealnom partneru maštati, te treba da paze da nekoga ne idealizuju, dok Blizancima simpatija dolazi posredstvom posla.

Vodolijama ljubavni susret može doći kroz izvesnu proslavu. Ovan može da planira zajednički život u slučaju da je zauzet, dok mu kao slobodnom ljubavni susret dolazi kad najmanje to očekuje. Ova energija definitivno nikoga ne ostavlja ravnodušnim!

IZVOR:SRBIJA.DANAS