TEODORA”MUŽ JE ZAIZET I ODSUTAN ZELIM PRONACI ZANIMLJIVOG SAGOVORNIKA!

lip8,2022

O meni
Sretan sam što sam na ovoj stranici za upoznavanje! Da, ja sam slobodna dama i ovdje tražim slobodnog muškarca! Možda to zna čuda, ali ja sam sama.. bez muža, bez djece. A u isto vrijeme moje je srce puno ljubavi! uživam u svakom danu. Već kad se probudim i otvorim oči zahvalan sam Bogu za ovaj dan! Sjajno je ne samo živjeti nego uživati ​​u životu! Da, imam prijatelje, obitelj i posao.. ali sada želim pronaći jednog muškarca kojeg će također zanimati ljubav! Vjerujem u osjećaje i da će ljubav na kraju spasiti ovaj svijet! A ti? Vjerujete li u ovo?Živim u Srbiji dosta dugo. I shvatila sam da me više privlači muškarac iz drugih zemalja. Tražim međunarodne spojeve. Stoga sam otišao na međunarodnu stranicu za upoznavanje. Tražite li Ukrajinsku djevojku ovdje? A možda i supruga u budućnosti. Mogu puno, ali najvažnije je da svog muškarca mogu podržati u svakoj situaciji! Nadam se da ću to moći s tobom.

O mom partneru
Na ovoj web stranici za upoznavanje tražim slobodnog muškarca dobrog srca! Nemoj se smijati, molim te.. ali ja sam ozbiljan u potrazi. Ne tražim nekoga tko govori samo o novcu.. Oni su potrebni za život, a ne za ljubav. Da, nemojte vjerovati da je ovdje moguće pronaći princa. I iskreno, ne želim takvog muškarca.. Na ovoj web stranici za upoznavanje, tražim nekoga vrlo jednostavnog. Volio bih da je moj muškarac iskren i pošten. Dakle, ako ste ljubazni i s dobrim smislom za humor, molim vas.. pišite mi,Tražim čovjeka u kojeg mogu vjerovati i na kojeg se mogu osloniti. Želim da jedni drugima budemo pouzdani partneri i da znamo da je naša obitelj tvrđava koju ništa na svijetu ne može uništiti. Za mene je važno da se čovjek brine o sebi, da je u dobroj fizičkoj formi, da dobro izgleda. Također, mogu voljeti samo ljubaznog i brižnog čovjeka, i naravno da ću mu odgovoriti istim.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD

Interesi
Preuzmi odgovornost za mene. Tako je malo muškaraca koji se stvarno slažu s tim da mi treba muškarac koji me može usrećiti! Nisam ovdje zbog igrica. Samo ozbiljna veza.
Rekao je – jeste, ovo pravilo treba da se drži moj čovjek. Muškarac bi se prema meni trebao odnositi s poštovanjem.
Muškarac treba biti svjestan da je veza odličan posao dvoje ljudi… Nadam se da na ovoj stranici za upoznavanje ima takvih muškaraca

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page