DIJANA"JA SAM SAMOHRANA MAJKA I ŽELIM DOPISIVANJE I RAZMJENU SLIKA DODAJTE ME NA FACEBOOK" - Najnovije Vijesti

DIJANA”JA SAM SAMOHRANA MAJKA I ŽELIM DOPISIVANJE I RAZMJENU SLIKA DODAJTE ME NA FACEBOOK”

svi23,2022 #SAMOHRANA MAJKA

LIK
Pa ja bih se opisala kao običnu ženu, koja želi biti zajedno s pravom i vjernom osobom i to mi je jako bitno! No, i karijera mi je također dosta važna, ali obitelj sam uvijek stavljala na prvo mjesto. Iskreno da ti kažem, ne razumijem te stvari i razgovore, kao da je san postati neovisna i moćna žena. S jedne strane situacije, da, moglo bi biti, jer sam ja više obiteljski orijentirana osoba. Uvijek sam mislio da obitelj stvaraju dvije osobe i ako dvoje ljudi rade, kako bi izgradili dobar i sjajan odnos, tako da sam siguran da će uspjeh doći do vas! Mogu vam reći da uvijek iskreno kažem ljudima u lice i uvijek kažem ono što mislim.Vrlo sam aktivna, pričljiva i duhovita. Kod mene je uvijek zanimljivo i nije dosadno. Volim jesti i naravno jako volim kuhati. Imam mačku, volim ponekad raditi lijene vikende kod kuće uz pizzu i filmove.

INTERESI
Vrlo sam aktivna osoba i jako volim putovati. Navodno, jako volim sportske aktivnosti i kakav sport volim; Obavijestit ću vas tijekom našeg prvog susreta, jer je ovdje dosta dugo pisanje. Štoviše, vrlo sam kreativna i umjetnička osoba i s vremena na vrijeme stvarno se bavim pisanjem slika i jako sam u plesu. Imam takvu vatru novih stvari u srcu i uvijek želim isprobavati nova i nova iskustva i nove aktivnosti!Jako sam aktivna, volim putovanja, sport. Želim putovati po cijelom svijetu, volim se slikati. Moj hobi je živjeti i uživati ​​u životu.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Pa, voljela bih vam reći da sam prilično snažna žena i iz tog razloga se jako veselim što ću imati istog takvog muškarca uz sebe! Želim pronaći osobu, koja je samodostatna, sigurna u sebe i svoj duh! Želim muškarca na kojeg se mogu osloniti i zajedno ćemo dijeliti naše nade, ideje i želje!Godine muškarca nisu mi glavna stvar, zanima me karakter muškarca. Suosjećam s muškarcem koji motivira i podržava, i kada mazi svoju voljenu. Volim aktivne i pametne muškarce koji uvijek teže ka svojim ciljevima.Želim upoznati čovjeka koji će mi biti najbolji prijatelj, kojem ću vjerovati, kojem ću reći sve svoje tajne i misli. Želim sve trenutke podijeliti s njim i uvijek biti zajedno. Želim upoznati ljubaznog, poštenog čovjeka s razumijevanjem, koji zna voljeti, koji želi stvoriti sretne i romantične odnose. Siguran sam da ćemo ako se sretnemo učiniti naš život sretnijim. Zaista želim biti Sretan!

UKOLIKO ME ZELITE KONTAKTIRATI OSTAVITE MI VASE PDOATKE U KOMENTARIMA

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page