- U dugogodišnjoj sam vezi,imam 45 godina i MNOGO SAM NESRETNA, želim biti voljena!- Najnovije Vijesti

– U dugogodišnjoj sam vezi,imam 45 godina i MNOGO SAM NESRETNA, želim biti voljena!-

svi10,2022

LIK
Ja sam usamljena vrijedna žena s pahuljastim psom. To je jedino stvorenje koje me spašava od samoće i pomaže mi da se nosim sa svim stresom od dva posla na kojima radim. Dobra sam u preuzimanju odgovornosti jer sam vrlo tvrdoglava. Postavljam visoke standarde i sebi i svom partneru, ali se ne bojim pokazati svoje slabe strane nekome u koga vjerujem. Znam biti osjetljiv i većinu vremena mnogo toga uzimam k srcu. Moja slabost je postaviti novi cilj nakon što ga postignem. Nadam se vezi koja bi me uvijek postavljala na pravi put. nisam ljepotica i nisam najpametnija žena na svijetu. Ja sam jednostavna žena koja želi pravu sreću. Što tražim? Tražim srodnu dušu, tražim brižnog, nježnog, predanog i strastvenog muškarca. Tražim li previše? Ako ne, zašto je tako teško naći nekoga lijepog u stvarnom životu, u zemlji u kojoj živim? Ne želim biti usamljena i zato sam odlučila doći na ovu web stranicu i sagledati stvari šire.

INTERESI
Moj prvi posao je grafički dizajner, ali ova pandemija me natjerala da ozbiljnije shvatim svoj hobi fotografiranja. Zato sam studirao uređivanje fotografija i sada to radim za tvrtke i ljude. Oba posla su udaljena pa većinu vremena provodim ispred ekrana. Odlučio sam iskoristiti tu priliku da okušam sreću u pronalaženju spasitelja od stresa i samoće. Zbog ova dva posla ponekad se osjećam kao da gubim razum.Moj hobi je možda neobičan kao za djevojku, ali volim automobile i sve što se tiče auta. Volim velike brzine i utrke, radim u salonu koji prodaje automobile i znati svaki detalj o onima koje prodajem je nešto na što sam ponosan. U slobodno vrijeme volim slikati prirodu a posebno nebo… Jedva čekam da vam pokažem 🙂

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Došla sam na ovu web stranicu u nadi da ću pronaći poštenog, prizemljenog čovjeka s ozbiljnim namjerama. U potrazi sam za dugotrajnom vezom, osjećam se spremnom za predanost. Za mene je iskrenost ključ za izgradnju ,zdrave veze. Ne podnosim licemjerje i aroganciju. Potreban mi je realist koji je spreman riješiti problem, a ne bježati od njega.Ne treba mi superman, samo netko tko se sjeća kako biti romantičan čovjek, koji nije zaboravio sve bajke iz djetinjstva i vjeruje da se život uvijek može promijeniti na bolje. Ako je samo želja dovoljno jaka. Znam da postoji pravi čovjek, koji sada čita tamo riječi. Znam da ćeš me pronaći!

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page