Ponuda za brak: ”Imam 45 godina, živim u Berlinu. Tražim muškarca za brak”

Ponuda za brak

 

Ponuda za brak

O meni

Zovem se Jasmina, rođena sam u Mostaru, sa dvadeset godina sam došla u Berlin i tu sam ostala. Ostvarila sam sva prava na državljanstvo, imam sve papire, završila sam škole ovdje i radim za jednu njemačku firmu. Imam svoj privatni stan i posjed. Zadovoljna sam životom. Moji roditelji žive u Mostaru, imaju samo mene pa ih pazim i mnogo volim. Imala sam jedan brak iza sebee kojim nisam bila zadovoljna pa smo se rastavili prije desetak godina. Moja ponuda za brak je iskrena, ovo je stvarni oglas tako da očekujem samo ozbiljne da se jave.

Volim…

Volim svoj posao i zadovoljna sam sa njim. Imala sam priliku da napredujem u karijeri, ali nisam željela da se puno izlažem stresu i nepotrebnim problemima. Volim svoj mir i on men ispunjava. Volim muziku i ples. Idem na kurs salse. Sviđaju mi se roamntični izlasci i ples. Volim svoje roditelje koje mnogo pazim. Uživam u dugim šetnjama prirodom. Ponekad odem na planinu. Između mora i planine uvijek bih izabrala planinu. Volim domaću hranu pa često posjećujem takva mjesta gdje nude elo domaćinstvo.

Tražim…

Imala sam iskustva sa brakom i znam dobro šta je brak. Moja ponuda je, prema tome, za ozbiljne ljude koji imaju ozbiljne i stvarne namjere. Želim iskrenu osobu koja imaradne navike, nema poroke i nije ženskaroš. Postoji šansa da dođe kod mene i da ovdje živimo. Naravno, to ćemo ustanoviti vremenom. Za one koji žele  ozbiljan život i znaju njemački mogućnost je i zaposlenja u firmi u kojoj radim. Javite mi se u oglas pa ćemo se dalje dogovoriti.

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA

Postovi na ovom web site-u su autentični i sadržavaju autorska prava. Kopiranje postova dozvoljavao JEDINO UZ NAVOĐENJE DIREKTNOG LINKA POSTA KOJEG KOPIRATE kao glavnog izvora. Svako drugo kopiranje biti će legitimisano pod povredom autorskih prava.

Hvala na razumijevanju,

Autor 

Naše ostale ljubavne oglase pogledajte u rubrici ovdje:  https://topbalkaninfo.com/category/licni-oglasi/

Ukoliko nemate otvoren profil mozete ga kreirati besplatno ovdje: https://ljubavnispoj.com/

Foto: Profimedia

 

Facebook Comments