Tanja: ”Živim u raskošnom stanu, a sama sam. Tražim nekoga da živi samnom”

Tanja

Tanja, 35 godina traži nekoga da živi sa njom

O meni…

Zovem se Tanja. Imam 35 godina. Rođena sam u Tuzli, a sada živim u Sarajevu. Radim kao prevodioc u jednoj firmi. Zadovoljna sam svojim poslom i prihodima. Odnedavno živim sama u svome raskošnome stanu. Inače sam živjela sa roditeljima za koje sam strašno vezana. Redovno ih obilazim i pazim. Jedinica sam, kčerka, a roditelji su nam najbolji prijatelji. Ko će ih paziti ako neću ja. Za sebe mogu reći da sam iskrena i otvorena osoba puna razumijevanja za druge. Imala sam dugu vezu,koja je trebala završiti brakom, ali nije… Razloge neću navoditi. To je period iz moga života kojeg želim zaboraviti.

Volim…

Prirodu i putovanja. Uživam u proljeću, koje je moje najdraže godišnje doba, zelenilo i taj divni miris u meni budi najljepša čula. Volim putovanja jer svako mjesto, kako na kulturan tako i na povijesan način, ima svoje obilježje i čar. Volim šetnje i uživam u dugim šetnjama prelijepim alejama i parkovima. Zdravo se hranim i uživam u kuhanju zdravih i ukusnih obroka. Zatim, volim tihe i smirene ljude, pune one lijepe pozitivne energije. Rado se družim sa takvim ljudima i ostvarujem prijateljske odnose. Imam mačku Freyu, vrsta  norveška ssumska mačka, i ona je moje čupava beba.

Tražim…

Imam uređen život. Životne obaveze i navike mi onemogućuju da mnofgo izlazim i upoznajem ljude pa i tako i onog sa kojim bih živjela u ovom raskošnom stanu. Da- tražim partnera za suživot, a ne cimera. Onaj ko je bi bio samnom treba biti iskren i pošten, pun razumijevanja i ljubavi prema ženi. Negativne, nervozne i predominirajuće osobe me ne zanimaju. Zainteresovani neka mi se jave u oglas za dalje upoznavanje.

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA

Sadržaj i postovi na ovom web site-u je autentičan i sadržava autorska prava. Kopiranje postova dozvoljavamo JEDINO UZ NAVOĐENJE DIREKTNOG LINKA POSTA KOJEG KOPIRATE kao glavnog izvora. Svako drugo kopiranje biti će legitimisano pod povredom.

Hvala na razumijevanju,

Autor

Naše ostale ljubavne oglase pogledajte u rubrici:
https://topbalkaninfo.com/category/licni-oglasi/

Ukoliko nemate mozete kreirati i besplatan profil na: https://ljubavnispoj.com/ 

Facebook Comments