Jovana, 42 godine: ”Suprug je u Americi pa tražim malo muškog društva”

Jovana

Jovana, 42 godine, je u braku pa traži malo muškog društva

O meni…

Zdravo, zovem se Jovana. Ja sam udata dama, majka dvije prekrasne kčerke, imam 42 godine. Živim u Beču, a rođena sam u Kragujevcu, Srbija. Moj suprug je Austrijanac i imamo divan brak već dvadeset godina. Zadovoljna sam brakom i onim što dijelim sa svojim suprugom. On često putuje, a trenutno je u Americi i ostaje tamo. Radim za jednu američku kompaniju ovdje i zadovoljna sam poslom. Moje kčerke su već odrasle osobe, izlaze i druže se pa često ostajem sama. Voljela bih pronaći adekvatno muško društvo za druženje i lijepe provode

Jovan

Volim…

Uživam u muškoj pažnji. Cvijeće, večernje šetnje, romantine večeri, odlazak u kino, duge šetnje – ah toliko ljepote koje baš nemam sa suprugom. Da, imala sam davno, dok smo bili mlađi, ali sav se naš zajednički život nekako pretvorio u rutinu tako da mnogih stvari nedostaje. Volim izlaske i lijepe provode. Ispunjava me osjećaj zaljubljenosti i voljenosti. Volim da pripremam jela sa piletinom  – to radim na razne načine.

Tražim…

Kako je suprug odsutan na duže vrijeme, nedostaje mi muške pažnje. Imam nekih prijatelja, ali to su samo prijatelji koji imaju svoje živote i nemaju vremena za posvećivanje pažnje meni. Isključiv tražim muško društvo za izlaske i večere. Nikad se ne zna – možda se dogodi i nešto više. Voljela bih upoznati divne i korektne osobe.  Zainteresovani neka mi se jave u oglas i molim Vas da se ajve samo ozbiljni i fini muškarci. Hvala.

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA

Postovi na ovom web site-u su autentični i sadržavaju autorska  prava. Kopiranje sadržavaja dozvoljavamo JEDINO UZ NAVOĐENJE DIREKTNOG LINKA POSTA KOJEG KOPIRATE KAO GLAVNOG IZVORA. Svako drugo kopiranje će biti legitimisano pod povredom autorskih prava.

Hvala na razumijevanju, 

Autor

Naše ostale ljubavne oglase pogledajte u kategoriji:
https://topbalkaninfo.com/category/licni-oglasi/

Ukoliko nemate mozete kreirati i besplatan profil na: https://ljubavnispoj.com/

 

Facebook Comments