Sunčica, 48 godina, prelijepa dama traži OZBILJNOG MUŠKARCA ZA VEZU

Sunčica

Prelijepa Sunčica, 48 godina, traži ozbiljnog muškarca za vezu

O meni…

Zovem se Sunčica, a nadimak mi je Sune. Imam četrdeset i osam godina . Živim u Parizu, u Francuskoj, a rođena sam Makedonka.  Za sebe mogu reći da sam osjećajna i odgovorna osoba koja voli život i sve čari života. Ja sam samostalna osoba, imam dvoje djece. Volim svoju djecu. Moja djeca su moje najveće blago.  Radim kao opšti radnik za jednu kompaniju. O tome želim razgovarati prilikom upoznavanja. Moj oglas je stvaran, te ostavljam o sebi samo osnovne informacije.

Volim…

Volim život. Neovisna sam i samostalna žena

Volim svoju djecu i za njih živim. Volim da kuham i pripremam različite vrste obroka. Trudim se da lijepo izgledam i da budem dotjerana. Uživam u šetnjama, i one su za mene relaksacija. Sviđa mi se boravak u prirodi. Volim druženje sa prijateljicama uz kafu i priču. Volim iskrene, osjećajne i poštene osobe. Obožavam cvijeće i uzgajam ga.

Tražim…

Osjećajna sam i iskrena osoba, pa tako tražim muškarca koji je osjećajan i iskren i koji voli cijeniti poštenu ženu. U ljubavi sam vijerna i pouzdana. Za početak, tražim muškarca za ozbiljnu vezu. Od njega očekujem da bude vijeran, iskren, pošten i simpatičan. Godine, odgovaraju moje godine, ali mogu i oni stariji do pet godna. Naravno, muškarac mora biti slobodan kako bismo započeli vezu, zatim ozbiljan sa iskrenim namjerama, otvoren za iskrene i direktne razgovore. Ne zanimaju me ženskaroši, oni sa porocima i muškarci koji nemaju stalno zaposlenje.  Javite mi se u oglas pa ćemo dalje stupiti u kontakt.

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA

Sadržaj na ovom web site-u je autentičan i zadržava autorska prava. Kopiranje postova dozvoljavamo JEDINO UZ NAVOĐENJE DIREKTNOG LINKA POSTA KOJEG KOPIRATE KAO GLAVNOG IZVORA. Svako drugo kopiranje biti će legitimisano pod povredom autorskih prava.

Hvala na raumijevanju,

Autor 

Naše ostale ljubavne oglase pogledajte na:
https://topbalkaninfo.com/category/licni-oglasi/

Ukoliko nemate mozete kreirati i besplatan profil na: https://ljubavnispoj.com/

Foto izvor: Sunčica Sune (Privatna arhiva)

 

 

 

 

Facebook Comments