Ukrajinka Polina, 27 godina, traži ozbiljnog muškarca za brak

Ukrajinka Polina

Ukrajinka Polina, 27 godina, traži slobodnog muškarca za brak

O meni…

Zdravo, moje ime je Ukrajinka Polina.  Rođena sam i živim u Ukrajini, u gradu Lavov. Imam 27 godina, u horoskopu sam Vodenjak. Mati mi je Slovakinja, a otac Ukrajinac. Govorim ukrajinski i ruski jezik, pomalo slovački. Sporazumijevam se pomalo i na engleskom. Živim sa roditeljima u stanu, a radim u jednom socijalnom centru za nezaposlena lica i brinem o njima. Moj posao je pomalo naporan jer se vrlo često radi prekovremenom i mnogo prostora vam treba da biste mogli imati priliku za odmor. Znate, kad radite sa ljudima to nekad može biti jako uznemirujuće, a pogotovo kad radite sa neuravnoteženim i nestrpljivim osobama. Za sebe mogu reći da sam otvorena i iskrena, pokušavam biti pozitivna i zadržati svoju suštinu u ovom svijetu prepunom svega, loših ljudi i djela, promiskuiteta  i tako dalje.

Volim…

Kako sam rekla, vrlo sam iskrena i druđželjubiva pa mi trebaju takvi ljudi; iskreni, druželjubivi, puni optimizma i entuzijazma.  Iako imam malo slobonog vremena, volim ga provesti sa porodicom i prijateljima. Imam  mlađu sestru koja živi u Danskoj pa gledamo da svaki veći dan odmora provedem sa njom. Volim svog mačka Famija, koji je napunio nedavno deset godina. Volim vožnju biciklom, a rekreativno se bavim nordijskim hodanjem. Za one koji ne znaju to je hodanje uz pomoć teleskopskih štapova koji olakšavaju samo kretanje i brzi hod. Jako zdravo za zdravlje srca i krvnih sudova, a i za cjelokupan organizam.

Tražim….

Iskrenog i poštenog muškarca, jer sam i sama takva. Isključivo me zanimaju ponude za brak jer nisam zainteresovana za avanture. Nikoga ne omalovažavam – ali kako imam stalno zaposlenje i redovne prihote, te sam stambeno obezbjeđena, tražim istog jer željim formirati bračnu zajednicu. Ozbiljni uvijek su dobro došli. Nisam pušač pa bih voljela i da moj izabranik također nije.  Zainteresovani mi se mogu javiti u oglas pa ćemo dalje da se dogovorimo. Navela sam koji jezik govorim i razumijem pa bi bilo dobro da se javi neko sa istim govornim sposobnostima. Također se mogu dobro sporazumijeti sa ljudima iz Hrvatske, BiH, Srbije, Crne Gore, Bugarske itd. Javite se

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA

Postovi sa ovog Web site-a su autentični i zadržavaju autorska prava. Kopiranje postova dozvoljavamo JEDINO UZ NAVOĐENJE DIREKTNOG LINKA POSTA KOJEG KOPIRATE KAO GLAVNOG IZVORA. Svako drugo kopiranje biti će legitimisano pod povredom autorskih prava.

Hvala na razumijevanju,

Autor

Naše ostale ljubavne oglase pogledajte na:
https://topbalkaninfo.com/category/licni-oglasi/

Ukoliko nemate mozete kreirati i besplatan profil na: https://ljubavnispoj.com 

 

Facebook Comments