Živim na selu sa mamom i nanom, uzgajam povrće i stoku. Šta mislite mogu li naći sebi nekoga?

Živim na selu

Živim na selu sa mamom i nanom

O meni…

Zovem se Sabina. Imam 34 godine. Za sebe mogu reći da samm vrijedna, aktivna i dobra osoba koja ne misli loše nikome i koja nastoji biti uvijek pozitivna, u svakoj prilici. Iskrena sam, otvorena i pristojna. Držim se nekih moralnih principa , ili bar nastojim da budem u skladu sa većinom. Živim na selu sa mamom i sa nanom u našoj kući. Otac je u Njemačkoj, tamo živi i radi te ga povremenom viđam. On i mama su se davno rastavili jer je on bio raskalašen, volio je društvo, kafane i žene, a i sve ono što ide uz to. Nikad nije obraćao pozornost majčinim osjećajima. Odgojila me je nana, višenego mama, jer dog sam mala bila, mama je sve vrijeme radila privatno kako bi nas othranila jer je otac imao takvo bahato ponašanje.  Život na selu je mnogo ljepši nego u gradu, bar za mene. Završila sam Srednju Ekonomsku školu, radila sam pet godina i dobila sam otpust jer se je firma raspala. Bavim se poljoprivredom i uzgajam stoku zajedno sa mamaom i sa nanom.

Volim…

Volim svoj život i ne bih ga mijenjal. Zadovoljna sam svojim životom. Uzgajam povrće , bavim se zemljoradnjom i uzgajam stoku. Imamo kokoške, ovce i krave. Volim nanu i majku najviše na svijetu. Kako sam kćerka jedinica, voljela bih da imam dvoje djece sa pravim čovjekom i da budemo sretni. Željela bih upoznati pravog čovjeka koji želi živjeti u mojoj kući samnom.

Tražim čovjeka da živi na selu, ovdje, samnom. Zanimaju me ozbiljni i iskreni muškarci koji su zainteresovani za ozbiljan život. Ako si zaposlen i želiš držati svoj posao, razumijem. Zainteresovana sam samo za ozbiljnu vezu i brak, te stvaranje porodice. Avanture me ne zanimaju. Javite mi se u oglas pa ću vam dati ostale detalje. Lijepi pozdrav svima

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA

Sadržaj na ovom web sit-u je autentičan i sadrži autorska prava. Kopiranje sadržaja i postova DOZVOLJAVAMO JEDINO UZ NAVOĐENJE DIREKTNOG LINKA POSTA KOJEG KOPIRATE KAO GLAVNOG IZVORA. Svako drugo kopiranje biti će legitimisano pod povredom.

Hvala na razumijevanju,

Autor 

Naše ostale ljubavne oglase pogledajte u kategoriji:
https://topbalkaninfo.com/category/licni-oglasi/

Ukoliko nemate mozete kreirati i besplatan profil na: https://ljubavnispoj.com/ 

Foto: Profimedia

Facebook Comments