Belma: ”Imam 34 godine i JOŠ SE NISAM UDALA. Tražim ozbiljnog muškarca za brak”

Belma

Belma, 34 godine, još se nije udala i traži ozbiljnog muškarca za brak

Zovem se Belma, imam 34 godine. Rođena sam u Sarajevu sa roditeljima i sestrom u našoj privatnoj kući. Po zanimanju sam farmaceut i radim u jednoj apoteci. Za sebe mogu reći da sam ozbiljna, iskrena, otvorena i direktna osoba koja voli da radi. Imala sam vezu od neke četiri godine koja je nedavno prekinuta zbog naših neslaganja i međusobe razlike. Jednostavno, nije išlo i nismo mogli opstati u tim našim okolnostima. Učila sam vrijedno cijeli život u želji da napravim nešto za sebe bolje što je prouzrokovalo da se ne udam i nemam djecu. Iskreno, bojim se da ne ostanem sama u životu.  Mnogo sam vezana za roditelje.

Volim…

Najviše porodicu na svijetu sa kojom sam vezana. Kako užu, tako i širu. Imam mnogo rođaka i rodica, tetki i stričeva pa ih vrlo često obilazim. Volim da izlazim sa prijateljicama na kafu. Često odem na aerobik kako bih održala dobru formu. Često odem na planinu, ai plivanje.  Obožavam da kuham, a pita je moj specijalitet. Znam je praviti od malih nogu. Također pravim dobro i ostala domaća jela i kolače.

Tražim…

Iskrenog i otvorenog muškarca, situiranog sa redovnim primanjima isključivo radi braka. Ne zanimaju me nostalgičari, usamljeni boemi, prevaranti, oženjeni, a ni oni koji imaju porodicu. Moja ponuda se odnosi samo za one koji traže ženu za brak, isključivo je to što mi je potrebno. Nisam zainteresovana za bezvezne afere, šuplje priče i provode iz nekih drugih razloga. Javite mi se u oglas i onda ćemo se dalje dogovoriti. Neću svima moći da se javim jer će biti dosta poruka. Hvala unaprijed.

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE POSTOVA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA

Postovi na ovom web site-u su autentični i sadrže autorska prava. Kopiranje sadržaja dozvoljavamo jedino UZ NAVOĐENJE DIREKTNOG LINKA POSTA KOJEG KOPIRATE KAO GLAVNOG IZVORA. Svako drugo kopiranje postova biti će legitimisano pod povredom.

Hvala na razumijevanju,

Autor

Naše ostale ljubavne oglase pogledajte u rubrici:
https://topbalkaninfo.com/category/licni-oglasi/

Ukoliko nemate mozete kreirati i besplatan profil na: https://ljubavnispoj.com/

Facebook Comments