”Imam 58 godina. Suprug stalno odlazi, a ja brinem o bolesnoj svekrvi. Željna sam ljubavi i pažnje.”

Imam 58 godina i željna sam ljubavi i pažnje

O meni…

Ćao. Zovem se Željana. Imam pedeset i osam godina. Radim u jednoj poljoprivrednoj firmi veći dio svoga života, a po zanimanju sam pravnik. Udala sam se u dvadeset i devetoj godini, imam dvoje djece, dvije kčerke. Jedna je ovdje samnom, a druga je udata u Njemačkoj. Živim u svojoj kući sa tom kčerkom, suprugom i svekrvom koja je, nažalost, izgubila pamćenje. CIjeli život je bila dobra prema meni, i jednostavno mi je žao ostavljati kao što to radi njen sin. Pored takve svekrve, može mi doći kući ko poželi, pa često zovem drugarice da je i one malo pripaze kad ja radim. Omogućila sam joj svu potrebnu njegu i podršku.

Suprug  stalno odlazi i viđa se sa drugim ženama. Ima dobru njemačku penziju i našu penziju pa može to sebi omogućiti. Stalno osjećam tragove ženskih parfema po njemu,  po njegovim košuljama obrise od ruževa i make up-a, pudera, ali šta mu mogu?! Odavno nema vatre među nama i razumljivo je da on ide na drugo mjesto da traži ono što nema samnom. Ali, nemam ni ja sa njim pa je i meni potreban neko ko bi mi mogao uljepšati dane i noći. Suprug je vrlo često na putu i budem sama sa svekrvom. Kčerka ode kod momka u drugi grad i nema je par dana.

Pročitajte i ovo:  Alma, 32 godine: ''Tražim NORMALNE MUŠKARCE ZA DOPISIVANJE i video-poziv''

Tražim…

Voljela bih nekoga da me ispuni i unese ljepotu u moj život. Tražim iskrenog, posebnog i pristojnog. Vrlo je teško danas naći nekoga normalnog, znam. Ali za sreću vrijedi pokušati.  Volim da uživam, izađem, budem u lijepoj atmosferi. Sviđa mi se kad mi neko posveti pažnju, preda mi se u svakom trenutku kad je pored mene. Možemo ići u provod, putovati, gledati film, večerati zajedno i slično. Javite mi se zainteresovani.

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA

Sadržaj na ovom web site-u je autentičan i sadržava autorska prava. Kopiranje sadržaja i postova DOZVOLJAVAMO JEDINO UZ NAVOĐENJE DIREKTNOG LINKA POSTA KOJEG KOPIRATE KAO GLAVNOG IZVORA. Svako drugo kopiranje biti će legitimisano pod povredom autorskih prava.

Hvala na razumijevanju,

Autor

Facebook Comments