”Imam 58 godina. Suprug stalno odlazi, a ja brinem o bolesnoj svekrvi. Željna sam ljubavi i pažnje.”

Imam 58 godina

Imam 58 godina i željna sam ljubavi i pažnje

O meni…

Ćao. Zovem se Željana. Imam 58 godina. Radim u jednoj poljoprivrednoj firmi veći dio svoga života, a po zanimanju sam pravnik. Udala sam se u dvadeset i devetoj godini, imam dvoje djece, dvije kčerke. Jedna je ovdje samnom, a druga je udata u Njemačkoj. Živim u svojoj kući sa tom kčerkom, suprugom i svekrvom koja je, nažalost, izgubila pamćenje. CIjeli život je bila dobra prema meni, i jednostavno mi je žao ostavljati kao što to radi njen sin. Pored takve svekrve, može mi doći kući ko poželi, pa često zovem drugarice da je i one malo pripaze kad ja radim. Omogućila sam joj svu potrebnu njegu i podršku.

Suprug  stalno odlazi i viđa se sa drugim ženama. Ima dobru njemačku penziju i našu penziju pa može to sebi omogućiti. Stalno osjećam tragove ženskih parfema po njemu,  po njegovim košuljama obrise od ruževa i make up-a, pudera, ali šta mu mogu?! Odavno nema vatre među nama i razumljivo je da on ide na drugo mjesto da traži ono što nema samnom. Ali, nemam ni ja sa njim pa je i meni potreban neko ko bi mi mogao uljepšati dane i noći. Suprug je vrlo često na putu i budem sama sa svekrvom. Kčerka ode kod momka u drugi grad i nema je par dana.

Tražim…

Voljela bih nekoga da me ispuni i unese ljepotu u moj život. Tražim iskrenog, posebnog i pristojnog. Vrlo je teško danas naći nekoga normalnog, znam. Ali za sreću vrijedi pokušati.  Volim da uživam, izađem, budem u lijepoj atmosferi. Sviđa mi se kad mi neko posveti pažnju, preda mi se u svakom trenutku kad je pored mene. Možemo ići u provod, putovati, gledati film, večerati zajedno i slično. Javite mi se zainteresovani.

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA

Sadržaj na ovom web site-u je autentičan i sadržava autorska prava. Kopiranje sadržaja i postova DOZVOLJAVAMO JEDINO UZ NAVOĐENJE DIREKTNOG LINKA POSTA KOJEG KOPIRATE KAO GLAVNOG IZVORA. Svako drugo kopiranje biti će legitimisano pod povredom autorskih prava.

Hvala na razumijevanju,

Autor

Naše ostale ljubavne oglase pogledajte u rubrici:
https://topbalkaninfo.com/category/licni-oglasi/

Ukoliko nemate mozete kreirati i besplatan profil na: https://ljubavnispoj.com/

Facebook Comments