Dragica, 56 godina, je slobodna dama i ŽELI UPOZNAVANJE SA DISKRETNIM LJUDIMA

Dragica

Dragica, 56 godina je slobodna dama koja  želi upoznavanje sa diskretnim ljudima

O Dragani…

Pozdrav svima. Moje ime je Dragica, imam pedeset i šest godina. Prijatelji me zovu Dragana, Draga – to su moji nadimci, a moja majka me zove Gaga . Taj ”Gaga” nadimak mi je najdraži iz očitog razloga. Za sebe volim reći da sam direktna i komunikativna osoba, nastojim biti dobar čovjek i tako sam vaspitala svoju djecu. Imam sina i kčerku. Sinu je trideset godina, kčerki  dvadeset i devet. Sin se je oženio prošle godine tako da se ubrzo nadam unučadima. Kčerka završava specijalizaciju na hirurgiji. Ja sam ponosna i sretna majka. Suprug i ja smo se razveli prije nekih deset godina izt razloga neslaganja. Prijetalji za mene kažu da sam topla, brižna osoba puna razumijevanja za druge.

Volim…

Svašta mogu napisati o tome šta volim. Volim porodicu i prijatelje, najsretnija sam kad sam sa djecom  i mojim roditeljima negdje na izletu, tokom godišnjih i prazničnih odmora. Sakupljam poludrago i drago kamenje, to je kao eto moj hobi i pomalo se razumijem u minerale i kristale, drago i poludrago kamnenje. Svaki od njih posebno vibrira. Iskreni ljudi sa otvorenim namjerama i stavovima su uvijek dobrodošli u moj život. Volim svoga mačka Frodoa, vrste Maine Coon.

Tražim…

Iskrene i diskretne ljude jer sam ipak žena u godinama. Za viđanja, susrete, ljubavne odnose… Bilo šta od toga samo da je diskretno. Sviđaju mi se brižnji i nježni muškarci puni težnje da usreće ženu i donesu joj radosti u život. Romantične večere, ugodne ambijente, ljubavne igre pune strasti. Zainteresovana sam za to. Ako ima takav neka se javi na oglas. Dalje se možemo dogovarati. Hvala na razumijevanju.

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA

Sadržaj na ovoj web stranici je autentičan i sadrži autorska prava. Kopiranje sadržaja dozvoljavamo jedino UZ NAVOĐENJE DIREKTNOG LINKA POSTA KOJEG KOPIRATE KAO GLAVNOG IZVORA. Svako drugo kopiranje sadržaja biti će legitimisano pod povredom autorskih prava.

Hvala na razumijevanju,

Autor

Facebook Comments