Anđa iz Novog Travnika traži DRUŽENJE I UPOZNAVANJE, a možda i nešto više

Anđa

Anđa, 35 godina traži druženje i upoznavanje

O meni…

Pozdrav. Zovem se Anđa. Imam trideset i pet godina. Živim u Novom Travniku, a rođena sam Zeničanka. Rođena sam u horoskopskom znaku Vage. Za sebe mogu reći da sam iskrena i brižna osoba . Donedavno sam bila u dugoj vezi koja je tragično završila nakon otkrivanja njegove prevare. Moj taj bivši dečko je bio raskalašen i spreman na sve, ali nisam očekivala da će do toga doći. Ali to je prošlost… Radim u jednoj prodavnici odjeće i zadovoljna sam poslom. Živim u svome stanu kojeg mi je ostavio otac. Imam starijeg brata. U stanu živim sa majkom.

Volim..

Volim životinje, naročito mačke. Istopim se kad gledam video-klipove sa mačićima.  Dvije prelijepe perzijanke dijele samnom i sa mamom stan. Praznici, a naročito Božić su moje najdraže vrijeme. Ispunjeno je srećom i prazničnim raspoloženjem. U tom periodu ili idemo na druge destinacije, ili nam dolazi obitelj iz raznih dijelova svijeta. Božićni kolačići su moj omiljeni specijalitet. Volim lijepe stvari i da ženstveno izgledam. Iskrena sam pa volim i iskrene ljude.

Tražim…

Druženje i upoznavanje. Tačno je, toga uvijek ima po društvenim mrežama, ali stvarno ima i svega. Interesuju me iskreni ljudi koji žele otvorene i direktne odnose. Ne zanimaju me avanturisti i raskalašeni ljudi. Nisam zainteresovana sad za ozbiljne veze jer sam tek izašla iz prethodne, ali ko zna šta vrijeme donosi sa sobom. Ljubav je nepredvidiva. Nikad ne znaš kad će doći ili otići.  To znam iz iskustva. Volim tople i pristojne ljude.  Zainteresovani mi se mogu javiti u oglas. Neću svima stići odgovoriti.  Ako mogu zamoliti neozbiljne da se ne javljaju. Nemam vremena za neozbiljne teme. Hvala vam.

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA

Postovi na ovom web site-u su autentični i sadrže autorska prava. Kopiranje sadržaja i postova sa ovog web site-a dozvoljavamo jedino uz NAVOĐENJE DIREKTNOG LINKA POSTA KOJEG KOPIRATE KAO GLAVNOG IZVORA. Svako drugo kopiranje biti će legitimisano pod povredom.

Hvala na razumijevanju,

Autor

Foto: Profimedia

Facebook Comments