Melita: Imam 27 godina, TRAŽIM OZBILJNOG STARIJEG MUŠKARCA za zabavu i provod

Melita traži ozbiljnog starijeg muškarca

O meni…

Zdravo. Zovem se Melita, imam dvadeset i sedam godina. Živim u Zenici, u stanu sa mamom i bratom. Moji roditelji su se razveli kad sam bila tinejdžer. Po zanimanju sam ekonomski tehničar, ali ne radim u svojoj struci. Zapošljena sam već četvrtu godinu kao recepcionarka u jednoj instituciji.  Zadovoljna sam svojim poslom i životom. Slobodna sam. Nemam vezu niti sam se udavala. A vjerovatno i ne planiram. Brak je po meni danas nepotrebna institucija koja nosi samo probleme sa sobom. Moja sloboda je od velike važnosti za mene. Za sebe mogu reći da sam iskrena, otvorena osoba uvijek spremna saslušati ljude kojima je to potrebno, i ako sam u prilici dati savjet.

Volim…

Upoznavati nova mjesta. Putovanja su moja želja. Promjena sredine svakome će dobro doći. Volim da čitam knjige i gledam filmove sa dobrim prijateljima .. Često idem u kino sa svojim drugaricama. Volim izlaske i dobru zabavu. Volim da spremam moja omiljena jela, ali i slastice vrlo često pravim.

Tražim..

Iskreno, samo starije ozbiljne muškarce koji su spremni da me prate u svemu , od izlazaka, putovanja, kupovine. To može omogućiti samo ozbiljan muškarac koji zna šta želi i koji je spreman sve dati od sebe da bude dobro i njemu i meni. Sviđaju mi se šarmantni muškarci koji me mogu zavesti pričom, držanjem i svojim parfemom.  Zainteresovani mi se mogu javiti u oglas pa ćemo se dalje dogovoriti i ozbiljno popričati o nama. Ipak nisu to sve stvari koje očekujem od moga izabranika. A šta dajem… Reći ću kad se čujemo.

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA

Postovi na ovome web site-u su autentični i orginalni te sadržavaju autorska prava. Kopiranje postova dozvoljavamo JEDINO UZ NAVOĐENJE DIREKTNOG LINKA POSTA KOJEG KOPIRATE KAO GLAVNOG I JEDINOG IZVORA. Svako drugo kopiranje biti će legitimisano pod povredom autorskih prava.

Hvala na raumijevanju,

AUTOR

Foto: Profimedia

Facebook Comments