Josipa,58 godina, želi upoznavanje sa iskrenim muškarcem: ”Želim ljubav i pažnju”

Tražim ljubav

Josipa, 58 godina, iz Berlina želi upoznati iskrenog muškarca

O meni…

Zovem se Josipa. Rođena sam u Tomislavgradu (Duvno) u Bosni i Hercegovini, imam 58 godina. Veđ 30 godina živim u Berlinu, u Njemačkoj. Udata sam ovdje i imam dva sina. Jednome siu je trideset dvije godine, a drugome dvadeset pet. Prvog sina sam dobila u prethodnome braku. Moj suprug je dosta dobar bio prema meni, ali on ima neki svo svijet u kojem živi. Već dugo vremena smo izolovani jedno od drugog. Nismo razvedeni, ali ne živimo zajedno. Radim za jednu kompaniju kao sanitarni menadžer  već neko vrijeme.  Imam svoju poslovnu organizaciju i nekoliko žena koje rade samnom. Održavamo objekte. Zadovoljna sam poslom i nadam se uskoroj mirovini. Uopće se nisam iscrpila radom, ali voljela bih a imam malo više slobodnog vremena za ostale životne aktivnosti.

Volim..

Da kuham. Spremam različita jela svojim sinovima i unukama – imam dvi unuke koje je dobio moj sin u svom braku. Ponosna sam baka i strašno volim provoditi vrijeme sa njima, a pogotovo za Božić i Novu Godinu. Ta zimska euforija mi donese mnogo sreće i uživanja. Volim da se dotjerujem i izlazim na lijepa, ali ne zagušljiva i bučna mjesta. Uživam u lijepoj glazbi. Svako godišnje doba donese svoju čaroliju – u vrijeme zimskih mjeseci idem često na planinu, a za vrijeme ljetnih, naravno, idem na more. Sviđaju mi se kulturološka i starinska mjesta. Arhitektura iz srednjeg vijeka me, kao i većinu, fascinira.

Tražim…

Kkao već imam jedan brak iza sebe, nisam očekivala ponovno da ću imati sreću, ali sam se udala sretno za svog Matijasa. On je rođeni Njemac, ali kako je već ušao u neke godine, odlučio je da više vremena bude sam. Nismo se razvel, ali živimo odvojeno. Ne sumnjam da on ima neku vezu ili nešto slično. Neću niti da pitam. S obzirom da sam u godinama kad mi treba ljubav i toplina očekujem da se jave pristojni i iskreni muškarci. Želim ljubav ipažnju koju ću također pružiti. Zaintersovani neka mi se jave u oglas, pa ću dati svoj broj za dalji kontakt. Naravno, samo onome koji mi bude potpuno odgovarao. Ne zanimauju me neljubazni ljudi i avanturisti. Hvala na razumijevanju.

STROGO ZABRANJENO KOPRIANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA

Sadržaj na ovom web site-u je potpuno autentičan i sadrži autorska prava. Kopiranje sadržaja dozvoljavamo JEDINO UZ NAVOĐENJE DIREKTNOG LINKA POSTA KOJEG KOPIRATE kao glavnoga izvora.  Svako drugo kopiranje piti će legitimisano pod povredom autorskih prava.

Hvala na razumijevanju,

Autor

Foto: Profimedia

Facebook Comments