Amra, 34 godine, iz Sarajeva SE ŽELI SKRASITI I TRAŽI PRAVOG ZA SEBE

Amra, 34 godine, iz Sarajeva se želi skrasiti raži pravog za sebe

O meni

– Pozdrav, moje ime je Amra. Rođena sam u Sarajevu, imam 34 godine. U horoskopu sam Riba, što znači da sam nježna i osjećajna. Radim uvijek na svom ličnom i finansijskom napredovanju pa tako sam osnovala manji privatni biznis. Živim u porordičnoj kući sa mamom i sestrom. Moji roditelji su se davno rastavili. Bila sam u braku tri godine. U tom braku sam dobila djevojčicu kojoj je sada osam godina. Suprug i ja smo se složili da taj brak nije dobar ni za mene niti za njega pa smo se usaglasili da se trebamo razvesti. Međutim, naš razvod nije ostavio posljedice pod odgoj našeg djeteta.  Kako on živi u inostranstvu, dijete i on se povremeno viđaju. Najčešće on dolazi ovdje da vidi Saru, a nekad Sara i ja odemo kod njega u posjetu. U zadnje vrijeme rijetko se on i ja vidimo jer je on našao neku drugu ženu koja živi sa njim u vanbračnoj zajednici.

Volim…

Volim da se dotjerujem i da lijepo izgledam što je glavni razlog otvaranja tog mog manjeg privatnog biznisa, a koji mi omogućuje pristup raznoraznim stvarima potrebnim za njegu ljepote. Vrlo često posjećujem kozmetičke i frizerske salone. Biti lijep znači biti njegovan tako da sebi nastojimomogućiti svu neophodnu i potrebnu njegu. Također volim da spremam neka egzotičnija jela. Redovno idem u kino sa Sarom ili sa prijateljicama, posjećujem butike, idem u šoping. Zimske radosti mi daju poseban osjećaj sreće pa volim odlaziti na planinu. More, kao i svi, mnogo volim Opuštena sam kad sam u blizini vode.

Tražim…

Nakon burnog i aktivnog života, neuspjelog braka (koji je puknuo jer sam voljela izlaske i druženja sa ljudima što  moj bivši suprug nije mogao da podnese kako od sujete tako i zbog moje opuštene prirode), odlučila sam da se želim potpuno smiriti. Tako nešto mogu postići sa umjerenim i dominantnijim muškarcem. Sviđaju mi se visoki tipovi, tamne kose i očiju. Privlače me muškarci koji imaju umjerenu bradu. Treba mi neko ko se želi skrasiti kao i ja.  Također bih voljela da se ostvarim kao supruga – po drugi put. Nadam se ovaj put uspješno. Zainteresovani javite mi se na oglas. –

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVASav sadržaj i postovi na ovom web site-u su autentični i sadrže autorska prava. Kopiranje sadržaja i postova je dozvoljeno JEDINO UZ NAVOĐENJE DIREKTNOG LINKA POSTA KOJEG KOPIRATE KAO GLAVNOG IZVORA. Svako drugo kopiranje biti će legitimisano pod povredoma autorskih prava.

Hvala na razumijevanju,

AUTOR

Foto: Profimedia

Facebook Comments