Zgodna Merima, 47 godina, je u braku pa TRAŽI SAMO PRIJATELJSTVO

Zgodna Merima, 47 godina, traži prijateljstvo preko interneta

O meni…

Zdravo, moje ime je Merima. Rođena sam u Prijedoru, a sada živim u Barseloni, Španija. Imam 47 godina, u sretnom sam braku.  Imam troje djece, dva sina i jednu kčerku. Moj suprug Amir je rodom iz Sarajeva pa često dolazimo,  najmanje jednom u godini, u Bosnu i Hercegovinu. Obilazimo Sarajevo, Prijedor i još neke gradove. Vrlo često idemo na porodični rafting. Naravno, zajedno ljetujemo svake godine. Za sebe mogu reći da sam iskrena i odgovorna osoba, puna sam energije i avanturista sam. Poštena sam i disciplinovana u odgovarajućim okolnostima. Prema suprugu sam otvorena i iskrena. Nisam sklona prevarama. Iskreno se nadam da i moj suprug ne radi takve stvari.

Volim…

Entuzijazista sam, volim adrenalin i te ekstremne sportove. Spuštala sam se niz razne rijeke u kajacima, išla na rafting,  bandži-džamping, završila sam obuku za padobran. U zimskom periodu idem na snowbord, skijam na raznim planinama. Volim dobro društvo i dobre osobe, pozitivne i energične muškarce, naravno sportiste. Sviđaju mi se izlasci sa ljudima koje znam dovoljno da im mogu vjerovati. Volim pse, naročito džek-rasel terijere pasmine.

Tražim…

Samo iskreno poznanstvo. Ne tražim aferu niti neke romanse. Podržavam svakoga da radi što mu odgovara. Dobro, u mom braku pa i u svačijem ima trzanja, manjih ili većih problema. Iskrena da budem, mislim da boljeg od mog supruga nema. Ko bi mogao da se takmiči i kaže da je bolji od njega, neka se javi. Prventveno tražim upoznavanje, dopisivanje, gledanje na kameri putem video-poziva. Potrebni su mi ljudi sa istim ili sličnim shvatanjima kao što sam ja. Zainteresovani, ako postoje takvi, možete mi se javiti u oglas. Pozdrav svima

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA

Sav sadržaj i postovi na ovom web site-u su autentični i sadrže autorska prava. Kopiranje sadržaja i postova je dozvoljeno JEDINO UZ NAVOĐENJE DIREKTNOG LINKA POSTA KOJEG KOPIRATE KAO GLAVNOG IZVORA. Svako drugo kopiranje biti će legitimisano pod povredoma autorskih prava.

Hvala na razumijevanju,
AUTOR

Foto: Profimedia 

Facebook Comments