Emsada iz Mostara, 58 godina TRAŽI UPOZNAVANJE PREKO VIDEO-KAMERE

Traži upoznavanje

Emsada iz Mostara, 58 godina, traži upoznavanje preko video-kamere

O meni…

Zovem se Esada, imam 58 godina, živim u Velikoj Kladuši , Bosan i Hercegovina. U braku sam već trideset godina, imam dvije prekrasne kčeri. Satrijoj je 29 godina, a mlađoj 25 godina. Bile su dobre studentice, završile su studije i rade sad svoj posao. Srećna sam majka. Moj suprug Mirsad je stariji od mene deset godina, a za jednog šedesetosomogodoišnjaka se dobro drži. Naši ljubavni odnosi su odavno zahladili. Vjerna sam suprugu, ne pravim nikakve prestupe, čak i ako nisam baš zadovoljna u braku jer se on odavno ne konzumira – da tako kažem. Radim u jednoj pravnoj firmi na poslovima knjigovotstva, odnosno računovodstva. . Završila sam višu komercijalnu školu.  Za sebe mogu reći da sam plemenita i nježna osoba, dobar i iskren prijatelj.

Volim…

Najviše volim da se družim i da slobodno vrijeme iskoristim sa svojim prijateljicama. Budući da sam članica jednog udruženja, vrlo dosta vremena provodim sa svojim kolegicama. Organizujemo zajednička putovanja prepuna prelijepih trenutaka i entuzijazma. Volim da putujem i upoznajem različita mjesta i kulture. Volim čuti o svačijem životu i dijeliti lična iskustvaPokušavam biti što pozitivnija. Druženje sa ljudima koje volite i koji vas vole donijeće vam mir i lijepe emocije.

Tražim…

Ne tražim ljubav niti romansu. Mišljenja sam da se danas to može pronaći i izvan interneta. Svijet je prepun svega i svačega pa je danas ljudima teško vjerovati.  Ne tražim upuštanje u neke veze i afere. Ne zanimaju me neozbiljni ljudi. Izbjegavam osobenjake. Tražim poznanstvo – iskreno i otvoreno, upoznavanje i druženje, iskreno prijateljstvo, upoznavanje preko video – kamere, otvoren video-chat (da se zna ko sa kim razgovara), povremeno dopisivanje, a vremenom i upoznavanje licem u lice. Zanimaju me iskrena prijateljstva,prije svega, pa sve ostalo.

Zainteresovani muškarci koji žele ono što i ja neka mi se jave u oglas.  Hvala svima.

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA

Sav sadržaj i postovi na ovom web site-u su autentični i sadrže autorska prava. Kopiranje sadržaja i postova je dozvoljeno JEDINO UZ NAVOĐENJE DIREKTNOG LINKA POSTA KOJEG KOPIRATE KAO GLAVNOG IZVORA. Svako drugo kopiranje biti će legitimisano pod povredoma autorskih prava.

Hvala na razumijevanju,
AUTOR

Foto: Profimedia 

Facebook Comments