Mirnesa,29 godina, iz Cazina TRAŽI UPOZNAVANJE SA OZBILJNIM MUŠKARCIMA

Mirnesa

Mirnesa, 29 godina iz Cazina traži upoznavanje sa ozbiljnim muškarcima

O meni…

Pozdrav, moje ime je Mirnesa, živim u Cazinu, imam 29 godina. Živim u našoj porodičnoj kući na jednom divnom mjestu okruženoj prirodom. Cijeli sprat imam za sebe i živim samostalno. Moja mlađa sestra, Maja često provodi samnom vrijeme, imamo neke zajedničke prijatelje i često izlazimo zajedno. Za sebe mogu reći da sam otvorena i iskrena osoba. Radim kao kancelarijska sekretarica u jednoj osiguravujućoj kući već nekih deset godina i zadovoljna sam primanjima i radnim vremenom. Bila sam u braku 4 godine. Razišli smo se sticajem brojnih okolnosti. Osjećam se mnogo ljepše kako sam izašla iz tog braka. Nemam djece.

Volim…

Svašta nešto volim, kao i većina nas. Kako sam iskrena i otvorena, volim iskrene i otvorene osobe, iskrena prijateljstva bez interesa ili nekih drugih koristi. Volim svoje roditelje, vezana sam za njih i gledam da što više vremena budem kraj njih. Slobodno vrijeme koristim radu oko kuće, uređivanju prostora u kojem boravim ali i također volim ugodno vrijeme provoditi sa bliskim osobama, članovima porodice i prijateljima. Ponekad izađem sa svojim društvom, odemo na muziku ili na neku dobru žurku. Također volim ostvarivati nova poznanstva i družiti se sa ljudima koji mi odgovaraju i kojima ja odgovaram.

Tražim…

Iskrenu i poštenu osobu. Tražim ozbiljnog i iskrenog muškarca za upoznavanje, druženje, dopisivanje i video-poziv. Nakon nekog izvjesnog vremena očekujem poznanstva i uživo. Moje procjene ljudi su vrlo rijetko pogrešne pa tako da nakon kratkog vremena mogu procjeniti da li je neko iskren i ljubazan ili samo glumi. Ne odgovaraju mi prepotentni muškarci kojima je cilj samo da odvedu ženu u krevet. To me ne zanima. Očekujem ljubaznost, pristojnost, iskrenost i prikazivanje otvorenog cilja – dakle, šta očekuje ili želi od mene.

Zainteresovani mi se mogu javiti u oglas, a onda ćemo stupiti u dalji kontak.

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA

Sav sadržaj i postovi na ovom web site-u su autentični i sadrže autorska prava. Kopiranje sadržaja i postova je dozvoljeno JEDINO UZ NAVOĐENJE DIREKTNOG LINKA POSTA KOJEG KOPIRATE KAO GLAVNOG IZVORA. Svako drugo kopiranje biti će legitimisano pod povredoma autorskih prava.

Hvala na razumijevanju,
AUTOR

Foto: Profimedia

Facebook Comments