Franka, 45 godina: ”U braku sam, SUPRUG ME ZAPOSTAVLJA, tražim nekoga da me usreći”

Franka, 45 godina traži nekoga da je usreći jer nije zadovoljna brakom

O meni…

– Pozdrav svima, moje ime je Franka. Živim u Berlinu, u Njemačkoj, imam četrdeset i pet godina. Rođena sam u Karlovcu, u mojoj domovini Hrvatskoj. Otac mi je, dakle, Hrvat, a majka mi je iz Srbije. Živimo ovdje od moje 20-te godine. Po zanimanju sam ekološki inspektor i radim za jedno ekološko društvo u jednom manjem gradu blizu Berlina. Udala sam se u dvadeset i osmoj godini. Mislavu je tada bilo četrdeset godina. Velika razlika u godinama između muškarca i žene pokazuje se tek kasnije. Dobro, Mislav je stariji od mene dvanest. Kad smo se uzeli, to tad nije bio neki problem. Ali sad , kad je meni 45 njemu je 57, to se sad osjeti vrlo često. U ovom braku smo dobili dvije kčeri, starijoj  je petnaest godina, a mlađoj trinaest. Sretna sam majka, djeca me slušaju.

Hobi…

Vikende volim provoditi sa svojim prijateljicama i to rado činim. Često odemo na planinu, gdje odsjedamo u planinarskim domovima. S obzirom da se je odnos između Mislava i mene potpuno promjenio (sad smo više prijatelji nego partneri), vrijeme iskorištavam tamo gdje ću biti sretna. Dakle planinarim, družim se sa prijateljicama, idem sa jednim privatnim udruženjem na razna mjesta. Vrlo često sa djecom odem u pozorište ili kino, odem u zoološki vrt ili na tako neka opuštajuća mjesta.

Tražim…

S obzirom da se je odnos između Mislava i mene totalno promjenio, strasti ohladile i više se ne vidimo nego što vidimo tražim nekoga da probudi ženu u meni. Zapostavljena sam sticajima okolnosti od strane svoga supruga već odavno i nisam zainteresovana da ispitujem razloge. Sigurna sam da i on ima nekoga sa kim se povremeno vidi tako da ga neću nešto oštetiti ovom mojom potragom za partnerom. Molim sve zainteresovane da mi se jave u oglas pa ćemo vidjeti dalje. Za ozbiljne ide i video-kamera.

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA

Sav sadržaj i postovi na ovom web site-u su autentični i sadrže autorska prava. Kopiranje sadržaja i postova je dozvoljeno JEDINO UZ NAVOĐENJE DIREKTNOG LINKA POSTA KOJEG KOPIRATE KAO GLAVNOG IZVORA. Svako drugo kopiranje biti će legitimisano pod povredoma autorskih prava.

Hvala na razumijevanju,
AUTOR

Foto: Profimedia

 

Facebook Comments