– Ja sam USAMLJENA i RAZOČARANA… Usreći me! Budi moja ISKRENA LJUBAV”

Iskrena ljubav

Samo iskrena ljubav. Ja sam usamljena i razočarana… Oraspoloži me.

O meni…

Zovem se Vanda. Imam četrdeset i sedam godina. Živim u Tuzli. Bila sam u braku sedamnaest godina. Voljela sam supruga. Bio je moja iskrena ljubav. U tome nesretnom braku, punom laži i prevara , raznoraznih intriga i problematičnih situacija- dobila sam dva anđela, sina i kčer. Nakon razvoda sa suprugom, djeca su pripala meni jer imam stalno zapošljenje u dobroj institucijij, redovna primanja, pokazala sam se kao dobar roditelj i to je bilo utvrđeno na osnovu dokaza i potvrda drugih ljudi. Ali… Ne bih sad o tome govorila. Možda nekom drugom prilikom. Po prirodi sam mirna i povučena, ne volim da se upuštam u raznorazne rizike, imam svoj životni kontinuitet koji mi odgovara. Iako sam zrela osoba, dosta sam vezana za svoje roditelje i svoju sestru

Volim…

Iskrene i dobre ljude. Volim provoditi vrijeme sa svojim najbližim, a i onim prijateljima kojima zaista vjerujem cijeli svoj život. Volim izlaziti na mirna mjesta gdje nema mnogo ljudi i gdje je fina, opuštajuća muzika. Nemam neki hobi, ali u slobodno vrijeme dosta provodim u prirodi, idem u šetnje, uzgajam cvijeće, čitam knjige.

Tražim…

Poštenu i iskrenu osobu prije svega spremnu prihvatiti moje životno stanje, moje vrijeme i moju djecu. Potreban mi je muškarac koji će me poštovati i razumjeti, koji će gledati da svoje slobodno vrijeme provodi samnom na romantičnim večerama i šetnjama. Sviđaju mi se visoki ljudi, koi se rekreativno bave sportom. Nisam zainteresovana za osobe koje lažu i varaju.  Ne zanimaju me zauzeti niti oženjeni. Odgovaraju mi staloženi i razumni ljudi. Javite mi se u oglas za dalju komunikaciju i mail adresu. S obzirom da će biti dosta poruka, neću se svima stići javiti.  Hvala vam na shvatanju.

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA

Sav sadržaj i postovi na ovom web site-u su autentični i sadrže autorska prava. Kopiranje sadržaja i postova je dozvoljeno JEDINO UZ NAVOĐENJE DIREKTNOG LINKA POSTA KOJEG KOPIRATE KAO GLAVNOG IZVORA. Svako drugo kopiranje biti će legitimisano pod povredoma autorskih prava.

Hvala na razumijevanju,
AUTOR

Foto: Profimedia

Facebook Comments