Munevera: ”Želim da se upoznam. Javi mi se za NEZABORAVNO DRUŽENJE”

Munevera za nezaboravno druženje

Munevera, četrdeset i četiri godine želi upoznavanje za nezaboravno druženje

O meni…

Zdravo, moje ime je Munevera, imam četrdeset četiri. Živim u Konjicu, predivnom gradu kojeg volim srcem. Stanujem u porodičnoj kući svoga supruga sa svekrvom, djeverom , suprugom i sa svojom djecom. Imam dva sina, veliki momci, jednom je dvadeset godina, a drugom sinu je petnaestgodina. Sretna sam svojim životom, ali mi nedostaje malo ljubavi i pažnje. Suprug radi u Sloveniji i dolazi svako pola godine kući pa sam vrlo često usamljena. Znate, nedostaje mi nježnosti, pažnje, ljubavi i strasti. S obzirom da je moj suprug zgodan muškarac, ne sumnjam da i on ima koju preljubu iza sebe.

Moja svekrva nije loša žena i ne mješa se mnogo u naš brak. Dobro, nekad je prije to radila, ali je s vremenom prestala i primirila se pa nemam više problema sa njom oko ispitivanja, špijuniranja i sličnih stvari. Izlazim sa prijateljicama i prijateljima, suprugu mom to ne smeta pa ne može ni svekrvi. Sinove pazim koliko mogu i nastojim biti dobra i brižna majka. Svoje roditelje redovno pomažem i posjećujem. Kako sam jedinica kčerka, mnogo sam vezana za njih.

Volim…

U najboljim sam godinama, ostvarila sam se kao majka i žena, imam dobar posao i jedino što mi preostaje jeste da se provodim. Želim ostvariti druženje, upoznavanje, chat(dopisivanje), gledanje na kameri (video-poziv), želim izlaske i avanture, želim ostavriti romasu. Tražim nekoga ko mi može pružiti to. Volim da kuham i spremam kolače, uživam u dobrom društvu i prijatnoj atmosferi. Volim da putujem i upoznajem nova mjesta i njihove raznolikosti. Uživam u masaži i sauni. Često posječujem fitness studio da bi održala fizičku  formu.

Volim svašta nešto, a o tome u direktnom kontaktu. Javite mi se u oglas ako ste zainteresovani za upoznavanje. Kad mi se javite u oglas, daću vam broj za kontakt. Ponuda je samo za ozbiljne. Hvala na razumijevanju

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA

Sav sadržaj i postovi na ovom web site-u su autentični i sadrže autorska prava. Kopiranje sadržaja i postova je dozvoljeno JEDINO UZ NAVOĐENJE DIREKTNOG LINKA POSTA KOJEG KOPIRATE KAO GLAVNOG IZVORA. Svako drugo kopiranje biti će legitimisano ppod povredoma autorskih prava.

Hvala na razumijevanju,
AUTOR

Foto: Profimedia

Facebook Comments