Hatma: ”Želim dopisivanje sa OŽENJENIM MUŠKARCEM da mi priča o svom životu”

Dopisivanje sa oženjenim

Hatma, trideset i osam godina, želi dopisivanje sa oženjenim muškarcem

O meni…

Pozdrav. Zovem se Hatma. Imam trideset i osam godina. Donedavno sam bila u ozbiljnoj vezi koja je trajala pet godina. Moja veza je prekinuta pogreškom mog bivšeg momka koji je volio da laže i da me vara. Nakon što sam saznala da me je prevario odlučila sam da se više nikad neću vezati za ozbiljno sa slobodnim tipovima i da ću vezu moći imati samo sa oženjenim – jer sa njima znaš na čemu si. Dakle, želim vezu samo sa oženjenim muškarcima. Radim kao laborant na privatnoj klinici i zadovoljna sam svojim poslom. Živim sa bratom i sa njegovom suprugom. Vezana sam za svoju majku i vrlo često je posjećujem. Imam psa kojeg sam usvojila, a zove se Medo.

Volim..

Moje zanimanje je medicinska sestra tehničar, ali kako rekoh , radim kao laborant. Zadovoljna sam svojim poslom, radnom rutinom i atmosferom. Volim svoje kolege i uživam u njihovoj blizini. Volim svoje prijatelje i prijateljice, imam ih svugdje po svijetu i u slobodno vrijeme ih posjećujem. Godišnje odmore provodim obilazeći Švedsku, Norvešku i Finsku gdje imam mnogo prijatelja. Volim francusku kuhinju, sviđaju mi se francuski specijaliteti kao i raznorazni sirevi.  Često idem na jogu i pilates  kako bih ostala vitalna. Nakon raskida sa Zijadom, tražila sam najlakši način da prebrodim prekid. Mnogo sam izlazila i provodila se. Zaista su prijatelji pravo bogastvo.

Tražim…

Samo oženjene. Nikoga ne diskriminiram, niti želim uvrijediti, ali sam zainteresovana samo za oženjene muškarce. I to ozbiljne. Dakle, tražim ozbiljnog oženjenog muškarca za druženje i upoznavanje. Prvo ćemo se upoznati , dopisivanje i chat, video-poziv ili video-kamera, a zatim i upoznavanje. Molim samo ozbiljne da se jave. želim čuti vašu priču. Javite mi se u oglas pa ću vam dati svoje podatke.

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA

Sav sadržaj i postovi na ovom web site-u su autentični i sadrže autorska prava. Kopiranje sadržaja i postova je dozvoljeno JEDINO UZ NAVOĐENJE DIREKTNOG LINKA POSTA KOJEG KOPIRATE KAO GLAVNOG IZVORA. Svako drugo kopiranje biti će legitimisano ppod povredoma autorskih prava.

Hvala na razumijevanju,

AUTOR

Foto: Profimedia 

Facebook Comments

32 thoughts on “Hatma: ”Želim dopisivanje sa OŽENJENIM MUŠKARCEM da mi priča o svom životu”

  1. Dobro vece Hatma ja sam Darko inace sam is Hrvatske ,radim u Njemackoj. Napisi nesto o sebi I sto te zanima okay Beibi ljepi pozdrav hvala!

  2. Ugodan dan ..ljepo je upoznat neku dragu osobu i sam razgovor s njom može usrećiti Josip hrvatska

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.