Zgodna Borka (53 godine) je odavno udovica pa ŽELI PRONAĆI NEKOG DA JE VOLI

Zgodna Borka

Zgodna Borka, 53 godine, želi pronaći nekoga da je voli

O meni…

Pozdrav drugari. Moje ime je Borka. Živim u Švicarskoj već dvadeset godina,  imam pedeset i tri godine. Po zanimanju sam viša medicinska sestra. Radim ovdje na jednoj privatnoj klinici i iskreno se nadam da ću ubrzo završiti svoj radni vijek. Udala sam se ovdje kad sam imala oko trideset godina, imam dva sina koja su mi podarila četvero predivnih unučića i jednu princezicu, unuku. Suprug mi je preminuo pre neke tri godine i to me je mnogo dotuklo. Nisam imala nikakve ozbiljne veze, osim ovih sto ih zovu ” dating” koje se matraju samo izlascima. Ljubavnog i intimnog života nemam odavno i vrlo sam nesretna zbog toga.

Volim izlaziti i družiti se sa prijateljima. Često izađem u pab, ili neku finu kafiteriju sa drugaricama. Sviđa mi e talijanska kuhinja pa vrlo često odem u neki talijanski restoran na ručak. Radim jogu, i gimnastigu jednom sedmično, dam sebi prostora za rekreativne aktivnosti, naprimjer plivanje. Dok je moj suprug bio živ vrlo često smo putovali i provodili praznike zajedno sa ostatkom porodice. Sad je to nekako sve drugačije. Mnogo sam usamljena i razočarana.

Tražim…

Prvenstveno tražim upoznavanje, druženje online,  dopisivanje i video-poziv, a za one koji mi se svide i susret uživo, gdje se podrazumijevaju izlasci i romansa.

Šta mogu tražiti usamljene dame? Temperamentnog, iskrenog i aktivnog muškarca koji će im pomoći da izađu iz depresivnog stanja, pružiti podršku i iskrenu ljubav, predivne trenutke, sa kojim će doživjeti emotivni preobražaj.  Ne tražim previše, zar ne?  Moja želja je da me ljudi koji imaju probleme, nesretnici, gubitnici i oženjeni (osim onih pred razvodom) ne kontaktiraju jer me takvi zaista ne interesuju. Samo ozbiljnog mužkarca očekujem.

Javite mi se u oglas za druženje i upoznavanje da vam dam svoj broj za daljnji kontakt. Hvala na razumijevanju.

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA

Sav sadržaj i postovi na ovom web site-u su autentični i sadrže autorska prava. Kopiranje sadržaja i postova je dozvoljeno JEDINO UZ NAVOĐENJE DIREKTNOG LINKA POSTA KOJEG KOPIRATE KAO GLAVNOG IZVORA. Svako drugo kopiranje biti će legitimisano ppod povredoma autorskih prava.

Hvala na razumijevanju,
AUTOR

Foto: Profimedia

Facebook Comments